Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΕ ΑΕΙ & ΤΕΙ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ

Εμφάνιση βράβευση 2016.jpg


Σε γιορτινή και ιδιαίτερα χαρούμενη ατμόσφαιρα,  την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016 στις 6:00 μμ., στο θέατρο Άγγελος Σικελιανός, στην εκδήλωση του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, βραβεύτηκαν οι επιτυχόντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση της σχολικής περιόδου 2015-2016.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και έκαναν χαιρετισμό, ο Δήμαρχος κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος, ο βουλευτής Κορινθίας κ. Ψυχογιός Γιώργος, ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Κορίνθου πατήρ Αναστάσιος Κουτσούρης, ο κ. Ανδρόνικος Μαυρόπουλος-Δ/ντής Λυκείου Ξυλοκάστρου, ο κ. Γιώργος Θεοφιλόπουλος-Δ/ντής Λυκείου Δερβενίου και ο κ. Ιωάννης Σωτηρίου Δ/ντής ΕΠΑΛ Ξυλοκάστρου, καθώς και η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ξυλοκάστρου, κ. Σπυριδούλα Καραπανάγου.
Το παρόν έδωσαν, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ηλίας Νιάρρος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Παναγιώτης Καλύβας, Δημήτρης Κάσσιος, Εμμανουήλ Αλογογιάννης και Κωνσταντίνος Κουσουλός, η πρόεδρος της ΔΕΥΑΞΕ κ. Σταυρούλα Χώλεση-Μαγγίνα, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Ιερείς, Εκπαιδευτικοί, Γονείς και Μαθητές.
Ο κ. Δημήτρης Καζάνης-ιατρός, επιβράβευσε και φέτος με χρηματικό ποσό, τους τρεις επιτυχόντες με τη μεγαλύτερη μοριοδότηση(Αργύρης Μέλλιος, Σωκράτης Σαλλής, Άννα Ζάρρου).
Στη συνέχεια, παρουσιάστηκε αναμνηστικό βίντεο, με στιγμές χαράς από εκδρομές και δραστηριότητες των παιδιών και ακολούθησε η απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων, στους επιτυχόντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Επίσης, αναμνηστικό δίπλωμα παρέλαβαν μαθητές και μαθήτριες που με τις διακρίσεις και την προσφορά τους, ξεχώρισαν κατά τη σχολική χρονιά (FORMULA1, Γαλλοφωνία και Βουλή των Εφήβων).
Η εκδήλωση έκλεισε με τραγούδια, από τα παιδιά του Λυκείου Λυκείου Ξυλοκάστρου, Κωνσταντίνο Ρέκα και  Κατερίνα Κλαδούχου. Στο πιάνο τους συνόδεψε η Μαριχρύσα Μπερτσεκά

Γραφείο Τύπου Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης