Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Στη Χώρα του Sakis

Κάθε εποχή έχει τα πρότυπά της όπως και κάθε χώρα, έτσι κι εμείς στον μικρό και ιστορικό τόπο που λέγεται Ελλάδα και πρότυπα έχουμε και περιεχόμενο τους δίνουμε. Το εθνικό λοιπόν κατεστημένο, που κατά καιρούς επιλέγει και προτείνει προς τον ελληνικό Λαό, τι πρέπει να παρακολουθεί για να είναι σύγχρονος της εποχής του, όπως παλιότερα την Αλίκη Βουγιουκλάκη κλπ., σήμερα επέλεξε τον Sakis. 

Γνωστό πρόσωπο από την Eurovision και γενικότερα από την ελαφρά χαζοπόπ υποκουλτούρα που απευθύνεται στα λούμπεν κοριτσόπουλα των υποβαθμισμένων, αλλά και των υπεραναπτυγμένων περιοχών της χώρας. 
Εδώ θα πρέπει να προσέξουμε με ποιον τρόπο ξεπερνιούνται οι ταξικές διαφορές, το κολεγιοκόριτσο και η κορδελιαστρούλα ταυτίζονται ασυνειδήτως μέσα από την ίδια αισθητική.

Ασφαλώς το εθνικό μας κατεστημένο, που χρόνια ασχολείται με την προσωπική του διάσωση και τον μεγαλύτερο πλουτισμό του, βρήκε στην εποχή τη κρίσης και της παράδοσης της χώρας στους δανειστές, από μια ψευδεπίγραφη αριστερά, την ευκαιρία να αμαυρώσει ακόμη περισσότερο το ηρωικό ΟΧΙ του 63% του ελληνικού Λαού στο πρόσφατο δημοψήφισμα.

Και πως το κατάφερε αυτό;

Αναγορεύοντας ένα χαζοπόπ είδωλο των λούμπεν σε κυρίαρχο εκπρόσωπο της ελληνικής κουλτούρας και του σύγχρονου πολιτισμού. Και το κάνει αυτό με απολίτιστο βεβαίως τρόπο, αφού ο πολιτισμός είναι θέμα των πολιτών της χώρας και όχι μιας δράκας έμπειρων παραπληροφορικάριων.

Γέμισε λοιπόν η Αθήνα και οι μεγάλες πόλεις με τις αφίσες του Sakis, όπου με ηγετικό τόνο μας κλείνει το μάτι και μας λέει ότι το παιχνίδι αρχίζει τώρα και το ορίζει αυτός. Τελευταία μάλιστα δήλωσε σε συνέντευξή του στο περιοδικό Κ της Καθημερινής, ότι αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμμετέχει στα κοινά, όπως τότε που σαν άλλος καλός Ευρωπαίος τόνισε «Εμείς ΝΑΙ είμαστε η Ευρώπη». Οι μένουμε Ευρώπη λοιπόν θα μας πουν ποια θα είναι και η σύγχρονη κουλτούρα μας και ο πολιτισμός μας που ασφαλώς δεν θα έχει καμμιά σχέση με τους πολίτες.

Δοξάστε τους.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ

denpaeiallo-xylok.blogspot.gr