Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Αμνησία και ψέματα

mitsotakis-twitter
Εύκολα μπορείς να καταλάβεις γιατί αυτός ο άνθρωπος βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου. Αν ρίξεις μία ματιά στο twitter του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μπορείς να καταλάβεις γιατί αυτός ο πολιτικός που μεγάλωσε και έζησε ως πρίγκιπας δεν έχει καμία επαφή με τις αγωνίες της κοινωνίας.
Και τι γράφει;

Ότι η ΝΔ που αυτός ηγείται, είναι μπροστά… στις δημοσκοπήσεις, σε σχέση με τη ΝΔ που έχασε στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015.
Μπαίνει ο Ιούνιος με τη χειρότερη φοροκαταγαίδα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης κομπάζει για τις δημοσκοπήσεις; Είναι δυνατόν; Κι όμως φυσικό. Είναι ένα παιχνίδι για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, άλλο ένα παιχνίδι. Κομπάζει, για τη δυστυχία του Ελληνικού λαού που φέρνει τον ίδιο με τη λογική του ώριμου φρούτου να προηγείται; Διότι στα ποιοτικά χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν εμπνέει, δεν ξεσηκώνει, δεν κεφαλαιοποιεί από το 3ο μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ.
Ας πούμε όμως και κάτι τεχνικό. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να αναμετρηθεί με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και για αυτό μετράει ανόμοια πράγματα, όπως αποτελέσματα εκλογών (με πρόεδρο Μεϊμαράκη και όχι Σαμαρά για παράδειγμα) με τις δημοσκοπήσεις (με πρόεδρο Μητσοτάκη).

Θυμίζουμε λοιπόν στον Κυριάκο Μητσοτάκη πως παρέλαβε ΝΔ από το 29% του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και όχι από το 14% (δημοψήφισμα) του Αντώνη Σαμαρά, άρα θα έπρεπε να είναι περισσότερο «ευγενικός», γιατί παρέλαβε κόμμα και όχι απόκομμα. Με λίγα λόγια ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης και όχι απλά ενός κόμματος της αντιπολίτευσης γιατί την συσπείρωσε και την έκανε μεγάλη και πάλι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Θυμίζουμε στον Κυριάκο Μητσοτάκη πως στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015, ο ίδιος και κάποιοι άλλοι πρωτοκλασάτοι δεν ήθελαν τη ΝΔ να κερδίζει και άρα δεν δούλεψαν για αυτό, αλλιώς πως θα έθετε θέμα αρχηγίας; Θυμίζουμε στον Κυριάκο Μητσοτάκη πως ήταν πρώτο βιολί της συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου και συνώνυμο των απολύσεων και ως εκ τούτου απόλυτα υπεύθυνος για την ήττα του Ιανουαρίου 2015. Συνεπώς δεν πρέπει να γράφει στο twitter «Μην με κρίνετε για όσα δεν κάναμε στο παρελθόν, να με κρίνετε για την ειλικρίνεια των προθέσεων μου & για τις προτάσεις που θα καταθέσουμε.» Μεγάλο ψέμα!! Είναι απόλυτα υπεύθυνος ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την κατάντια της κεντροδεξιάς και φυσικά γι αυτό που κάνει τώρα που συνομιλεί με Σημίτη και Μάνο και όχι με Καραμανλή!
Θυμίζουμε στον Κυριάκο Μητσοτάκη το τωρινό του επικοινωνιακό του βατερλό που ζητά εκλογές ενώ πρώτα δεν τις ζητούσε… αλλά το χειρότερο όλων είναι ότι τις ζητά χωρίς να έχει πρόγραμμα!
Θυμίζουμε στον Κυριάκο Μητσοτάκη
που έλεγε κατά την εσωκομματική προεκλογική περίοδο, ότι η ΝΔ είναι ένα κόμμα σε κώμα!! ένα μαγαζί χωρίς εμπόρευμα… Αυτό λοιπόν το άδειο μαγαζί, αναστήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τώρα θέλει να κυβερνήσει χωρίς όμως πρόγραμμα… ή με αυτό που γράφουν οι συνεργάτες του Σημίτη.  Με λίγα λόγια πολιτικός λαϊκισμός που χτυπάει κόκκινα!!
Υπάρχουν και άλλα πολλά που πρέπει να «θυμάται» ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το μείζον όμως είναι πως όταν τουιτάρει δεν πρέπει να θυμίζει στην κοινωνία πόσο ξένος είναι, με αυτή…

«Ο Κεντροδεξιός»