Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Βρέθηκαν συντρίμμια της EgyptAir και αντικείμενα των επιβατών - Ψάχνουν το "μαύρο" κουτί που θα δώσει απαντήσεις για την τραγωδία

LIVE - Βρέθηκαν συντρίμμια της EgyptAir και αντικείμενα των επιβατών - Ψάχνουν το `μαύρο` κουτί που θα δώσει απαντήσεις για την τραγωδία
Έφτασε στο τέλος του το θρίλερ με την εξαφάνιση του Airbus της EgyptAir με τους 66 επιβαίνοντες, που εξαφανίστηκε από τα ραντάρ τα ξημερώματα της Πέμπτης (19.05.2016); Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η αιγυπτιακή τηλεόραση, βόρεια της Αλεξάνδρειας εντοπίστηκαν συντρίμμια του αεροπλάνου στη θαλάσσια περιοχή 290 χιλιόμετρα βόρεια της Αλεξάνδρειας.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, σε άλλο σημείο εντοπίστηκαν και αντικείμενα που φέρονται να ανήκουν σε επιβάτες της πτήσης MS 804 που είχε απογειωθεί από το Παρίσι με προορισμό το Κάιρο. Περισσότερες από 24 ώρες μετά, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τα αίτια που προκάλεσαν τη νέα αεροπορική τραγωδία, με την εκδοχή της τρομοκρατικής επίθεσης να είναι η πιο πιθανή. Προς το παρόν, όμως, καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη.
 Το αιγυπτιακό ναυτικό βρήκε επίσης και αντικείμενα που ανήκουν σε επιβάτες της μοιραίας πτήσης, ενώ σαρώνει την περιοχή για το "μαύρο" κουτί, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Στρατού.