Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

ΟΙ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΕΠΙΤΕΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ


ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ



Ένα ακόμη κεφαλαιώδες πρόβλημα, το δημογραφικό, επιτείνεται και γίνεται απειλητικό για την διατήρηση της εθνικής ομοιογένειας της χώρας. Η αυξανόμενη υφεσιακή πορεία της οικονομίας, είναι η βασική αιτία του οδυνηρού γεγονότος ότι οι γεννήσεις των Ελληνίδων μητέρων παρουσιάζουν μείωση τουλάχιστον 25-30% σε σύγκριση με τα προμνημονιακά έτη.

          Ασφαλώς, το δημογραφικό πρόβλημα δεν είναι χθεσινό. Ξεκίνησε με αργούς, πλην όμως σταθερούς ρυθμούς από τη δεκαετία του 1980. Ο ατομισμός, η καταναλωτική μανία, η υπερτέρηση της επαγγελματικής σταδιοδρομίας στην ιεραρχική αξιολόγηση των στόχων των νέων ανθρώπων, η απελευθέρωση και ταυτόχρονα υποδούλωση των γυναικών στη Νέα Τάξη, καθώς και η αποδόμηση του οικογενειακού θεσμού από τις «σουφραζέτες» της Άκρας Αριστεράς, που τότε αναρριχήθηκαν στην εξουσία μέσω του κομματικοποιημένου πασοκικού κράτους και δήθεν υποστήριζαν τα δικαιώματα των γυναικών, ενώ σήμερα ως ΣΥΡΙΖΑΙΕΣ, στηρίζουν τους λαθρομετανάστες που βιάζουν και σφάζουν Ελληνίδες, ήσαν ελάχιστες μόνο αιτίες που κατέστησαν το πρόβλημα σοβαρό.
          Βέβαια οι λόγοι αυτοί δεν είναι σήμερα οι σοβαρότεροι για την περαιτέρω μείωση του πληθυσμού. Στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης, οι Έλληνες και οι Ελληνίδες δε μπορούν καν να φανταστούν τη δημιουργία οικογένειας, γιατί το διαρκώς διογκούμενο τσουνάμι των αντιλαϊκών μέτρων δεν τους το επιτρέπει. Δεν τολμούν να φανταστούν πώς θα είναι η ζωή τους αν τεκνοποιήσουν μία ή δύο φορές, τη στιγμή που όντας μονήρεις δεν τα βγάζουν πέρα, είναι άνεργοι ή υποαπασχολούμενοι, καταχρεωμένοι σε δάνεια, κάρτες και οφειλές προς το Δημόσιο και τις Τράπεζες, έχοντας γίνει θύματα της Παγκοσμιοποιημένης Κοινωνίας.
          Το σημερινό ασταθές φορολογικό και ασφαλιστικό καθεστώς εξάλλου, που με το εκκολαπτόμενο νομοθετικό έκτρωμα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πρόκειται να μεταβληθεί προς το χειρότερο, τα capital controls, τα επαχθή μέτρα του 3ου αριστερού μνημονίου και η εκτόξευση της ανεργίας στο 30%, δημιουργούν πρωτοφανή ανασφάλεια και δεν αφήνουν περιθώρια για οικονομικό, επαγγελματικό και κυρίως οικογενειακό προγραμματισμό.
          Ως εκ τούτου, στο ισοζύγιο γεννήσεων-θανάτων επικρατούν κατά κράτος οι θάνατοι, με αποτέλεσμα, αν η κατάσταση δεν αλλάξει ριζικά και άμεσα, σε 10-20 χρόνια η Ελλάς θα είναι μία χώρα γερόντων. Αυτό το γεγονός και μόνο θα διαλύσει εντελώς την ήδη χρεωκοπημένη Πατρίδα. Θα ισοπεδώσει καταρχάς τα ασφαλιστικά ταμεία γιατί οι λιγοστοί σε παραγωγική ηλικία εργαζόμενοι, δεν θα αρκούν για να τα συντηρήσουν, καταβάλλοντας ασφαλιστικές εισφορές, ενώ τα συνταξιοδοτικά ταμεία θα βουλιάξουν, μη μπορώντας να πληρώσουν τις συντάξεις και την διογκωμένη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη εκατομμυρίων γερόντων.  
          Με γερασμένο πληθυσμό είναι αδιανόητο να υπάρξει ισχυρή Εθνική Άμυνα. Την στιγμή που λόγω κρίσης περικόπτονται οι αμυντικές δαπάνες και οι εξοπλισμοί, οι ελάχιστοι νέοι με καταρρακωμένο ηθικό και ανύπαρκτο εθνικό φρόνημα εξαιτίας του ψευτοπροοδευτικού, αριστερίστικου εκπαιδευτικού συστήματος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα αντεπεξέλθουν στις δύσκολες στιγμές που περιμένουν την Πατρίδα μας.
          Άλλωστε για ποιους νέους ομιλούμε, όταν κάθε χρόνο μεταναστεύουν στο εξωτερικό δεκάδες χιλιάδες νέοι και ειδικά επιστήμονες, αναζητώντας εργασία έστω και κατώτερη των προσόντων τους. Φωτεινά μυαλά που θα αξιοποιηθούν αλλού και θα λείψουν από την Ελλάδα.
          Οι υπόλοιποι νέοι, όσοι απομείνουν, εξαθλιωμένοι από την ανεργία και τη φτώχεια, πρέπει να είναι έτοιμοι να υπερασπισθούν την Πατρίδα, αντιμετωπίζοντας την αγριότητα των λαθρομεταναστών που πολλαπλασιάζονται με γοργούς ρυθμούς. Άλλωστε μόνο μέσα στο 2015, επί εθνομηδενιστικής αριστεράς δηλαδή, εισήλθαν παρανόμως στη χώρα 900.000 άτομα, εκ των οποίων οι πρόσφυγες που δικαιούνται ασύλου αποτελούν την ισχνή μειοψηφία. Είναι βέβαιο άλλωστε ότι η συρρίκνωση του ελληνικού πληθυσμού και η μετατροπή του σε μειονότητα μέσα στην ίδια του τη χώρα, καθώς και ο ταυτόχρονος εποικισμός της Ελλάδος από ισλαμιστές λαθρομετανάστες (που κατά την άποψη του αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Ξυδάκη, πρόκειται για πρόσφυγες στο σύνολό τους που θα ωφελήσουν, άκουσον άκουσον, το δημογραφικό), θα εξαφανίσουν ολοκληρωτικά την εθνική ασφάλεια της χώρας, ενώ δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο αποσχιστικών τάσεων από ανθελληνικά κέντρα όμορων χωρών, υπήκοοι των οποίων διαβιούν στην ελληνική επικράτεια. 
          Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πράττει ό,τι είναι δυνατόν για να αυξήσει τους κινδύνους που απορρέουν από το δημογραφικό πρόβλημα. Με τη φιλολαθρομεταναστευτική ιδεοληπτική πολιτική της, τα σύνορα των ευρωπαϊκών κρατών έκλεισαν, ήδη βρισκόμαστε με το ένα πόδι εκτός Συνθήκης Σένγκεν και οι στρατιές λαθρομεταναστών που κουβάλησε ο Τσίπρας και η παρέα του, εγκλωβίστηκαν επ' αόριστον στην ελληνική επικράτεια. Με άλλα λόγια, κινδυνεύουμε άμεσα με ολική ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας, διακόσια σχεδόν χρόνια μετά την εκδίωξη των Οθωμανών και την Απελευθέρωση του Έθνους.
          Η κατάσταση έφθασε στο απροχώρητο και τείνει να γίνει ανήκεστη, θυμίζοντας έντονα το 1950, όταν η Ελλάς εξερχόμενη από το τούνελ ενός δεκάχρονου πολέμου ήταν ένας δυστυχισμένος τόπος, με το 90% των πολιτών της να βρίσκεται κάτω από το όριο της φτώχειας. Μόνο που τότε υπήρχε η Ελπίδα και στον ορίζοντα διεγράφετο η Πρόοδος, γιατί  στο τιμόνι της χώρας υπήρχαν Σοβαροί Ηγέτες με πατριωτικό όραμα και ορθολογικό οικονομικό πρόγραμμα, όπως ο Στρατάρχης Αλέξανδρος Παπάγος, ο Οικονομολόγος Μαρκεζίνης και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Ηγέτες που έθεσαν σε λειτουργία, τις μηχανές για την επανεκκίνηση της κοινωνίας.
          Τέτοιους πολιτικούς θέλουμε και σήμερα. Πατριώτες και Ανθρώπους της Κοινωνίας, που θα παράξουν έργο χωρίς να φλυαρούν ακατάσχετα, επιδεικνύοντας προκλητικές συμπεριφορές και νεοσταλινικές πρακτικές, που προκαλούν εκνευρισμό και κοινωνικές αναστατώσεις. Θέλουμε Ηγέτες που θα σφυρηλατούν ακατάπαυστα την Εθνική Συνείδηση και τα Πατριωτικά Ιδεώδη. Ηγέτες που θα δώσουν κίνητρα (εθνικά και οικονομικά) στους Νέους, για να κάνουν παιδιά και να χαρίσουν στην αγαπημένη μας Ελλάδα, πολλούς και νέους Μεγάλους Έλληνες. Έλληνες που θα κρατήσουν την Πατρίδα, όρθια, ζωντανή και υπερήφανη. 
                
 ΑΝΔΡΕΑΣ  ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ
    ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ-ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ                                                                              
  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ