Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ

Η κυβερνητική στρατηγική των κ.κ. Τσίπρα και Καμμένου στηρίζεται στην εντυπωσιακή πολιτική μάρκετινγκ της επιτυχίας των αποτυχιών τους.

Από την πρώτη μέρα της εφαρμογής του προγράμματος Θεσσαλονίκης και του e-mail Χαρδούβελη μέχρι τη χθεσινή επίσημη πρόσκληση των Τούρκων Αξιωματικών στα ελληνικά νησιά και τη διεθνή καταγγελία του ΔΝΤ, οι συγκυβερνήτες του έρμαιου Ελληνικού Κράτους το καταστρέφουν συστηματικά και το πανηγυρίζουν επικοινωνιακά.

Ο πνευματικός τους κατηχητής με το επί δεκαετίες απόλυτα ελεγχόμενο σύστημα εξουσίας και παραπληροφόρησής του εξασφαλίζει εύκολα το επικοινωνιακό αμπαλάρισμα κάθε ήττας τους. Παράλληλα ο πνευματικός εκμαυλισμός της κοινωνίας και η εθνική απαλλοτρίωση μετατρέπει τους Έλληνες σε μία άμορφη μάζα ερμαφρόδιτων ιδεολογιών ναρκωμένη και εύκολα υποταγμένη στο διαχρονικό αφέντη της.

Ο Αλέξης Τσίπρας, το παιδί των καταληψιών της δημόσιας περιουσίας, μετετράπη σε ένα πολιτικό όν και στη συνέχεια σε έναν επαναστάτη της αγροτιάς κατόπιν σε έναν καταπέλτη της Μεταπολιτευτικής παρακμής, μέχρι να ανέβει στο άρμα της εξουσίας και να οδηγήσει μαστιγώνοντας και πανηγυρίζοντας τον ελληνικό λαό στην εξαθλίωση. Σε κάθε στρατηγική ήττα του υπήρχε πάντα και η έξοδος διαφυγής για τον καλύτερο μαθητή του Έλληνα "Φετχουλάχ Γκιουλέν''. 

Έτσι η τρόικα έγιναν θεσμοί, το Μνημόνιο Τσίπρα συμφωνία, το κλείσιμο των τραπεζών ανα-κεφαλαιοποίηση, η ανεργία ανασύνταξη, η απο-επένδυση πατριωτισμός, η εισβολή ανθρωπισμός και τέλος, ο εποικισμός αλληλεγγύη. Η διάλυση της Ελλάδας επιτυχία. Ο κ.Τσίπρας είναι πια σοσιαλιστής, ανασχηματίζεται, πανηγυρίζει και το κυριότερο όλων, δεν πληρώνει την αποτυχημένη πολιτική του και τις τραγικές του επιλογές εις βάρος της Ελλάδας και της ζωής των Ελλήνων. 
Ό,τι είπε έκανε ο κ.Τσίπρας. "Δεν πληρώνω". Αυτό που είπε και έκανε είναι ότι "Θα πληρώσει η Ελλάδα", δηλαδή ο καημένος ο λαός της.

Μαζί στο ά-λογο της εξουσίας και ο κ.Καμμένος που από ένας κυνηγός της γερμανο-τσολιάδικης πολιτικής της κας Μέρκελ έγινε ένας καθαρόαιμος γερμανικός ποιμένας της, υποδεχόμενος τον Γερμανό διοικητή του ΝΑΤΟ στα νερά του Αιγαίου όπου κάποτε έριχνε στεφάνια τιμής. Πώς έγιναν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πιόνια της κας Μέρκελ και εντολοδόχοι από χθες των κ.κ. Ερντογάν και Νταβούτογλου, μάλλον δεν κατάλαβαν και οι ίδιοι. Όπως επίσης και αν η Μακεδονία είναι Ελληνική ή και κάτι άλλο, όπως παραδέχτηκε σύσσωμος ο ΣΥΡΙΖΑ. Το σημαντικότερο όλων βέβαια είναι ότι συνεχίζουν να πανηγυρίζουν εθνικά.

Όλα τα παραμύθια βέβαια, ακόμα και οι Εφιάλτες, έχουν ένα τέλος. Το πολιτικό, εθνικό, θρησκευτικό, επιχειρηματικό και πάσης φύσεως και παρά φύσεως μάρκετινγκ του Έλληνα πνευματικού δικτάτορα πνέει τα λοίσθια. Τα φώτα του εθνικού παραλογισμού, της εθνικής στρατηγικής του εκβιασμού, της ληστείας του Ελληνικού Κράτους δηλαδή του ίδιου τους εαυτού μας, των ορίων μας ως κοινωνία, λαμβάνει τέλος. Το τέλος βέβαια το γράφει πάντα ο νικητής. Για αυτό αλλάζουν και κουστούμι οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος. Πάνε με τον νικητή. Να το συζητήσουμε όλοι μαζί όπως λέει και ο δυσνόητος Γ.Α.Παπανδρέου. Να μην αποκλειστεί κανείς. Να μείνει το φίδι που τρώει την Ελλάδα μέσα μας. 

Η ώρα του Ταμείου πλησιάζει και αλίμονο σε αυτούς που θα το αφήσουν άδειο. 

"Τον πεινασμένο να φοβάσαι" όπως λέει και ο λαός και δυστυχώς πεινασμένοι δεν είναι οι παράνομοι μετανάστες που πετάνε το φαγητό γιατί έχει το Σταυρό μας επάνω. Πεινασμένα είναι τα περήφανα γηρατειά που αφελώς υποστήριξαν το ανώμαλο, πεινασμένα είναι τα ντροπιασμένα σπίτια των οικογενειαρχών, πεινασμένα είναι τα απορημένα νιάτα που εξορίζονται και εγκλωβίζονται για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Χορτασμένοι είναι το ιδιωτικό δίκτυο της γκεμπελικής εξουσίας που πανηγυρίζει την ήττα του, μεθυσμένο από την ανωμαλία του και την ανθελληνική ηγεσία του.

"Πρόσεχε, λοιπόν, Αλεξάκη. Στο τέλος αυτή θα σε κάνει θα φορέσεις και γραβάτα", όπως έλεγε κάποτε και η προφητική ελληνική ταινία. 

Για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι. για να ξαναχτίσουν την Ελλάδα...
 

Thedayaftergr