Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016

Δήλωση του Αναπληρωτή Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Λευτέρη ΑυγενάκηΟ Αναπληρωτής Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, αναφορικά με τις καταγγελίες του κ. Σπίρτζη για «στημένες» ερωτήσεις που υπαγορεύθηκαν από συγκεκριμένους δημοσιογράφους έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο ΄΄πασοκοτραφείς΄΄ κ. Σπίρτζης - νεόκοπος πλέον ΣΥΡΙΖΑίος - διακατέχεται από φαντασιώσεις συνομωσιών  - τάχα - εις βάρος του και κυριεύεται από φοβίες μπροστά στον Κοινοβουλευτικό έλεγχο.
Τον ενημερώνουμε ότι δεν υπάρχει καμία συνομωσία και δεν πρέπει να φοβάται να έρθει στη Βουλή, ούτε να περπατήσει στην περιφέρεια, για να δει από κοντά τα εργοτάξια με τους  ΄΄χιλιάδες΄΄  εργαζόμενους.
Ο φόβος του είναι απλά το αποτέλεσμα της ωμής εξουσίας που ασκεί και με θράσος επικαλείται τη δημοκρατία και το δημόσιο συμφέρον.
Ας αφήσει ψευτοαπειλές και υπονοούμενα, και ας μας απαντήσει στις Κοινοβουλευτικές ερωτήσεις με ακρίβεια και όπως αρμόζει σε Υπουργό της Κυβέρνησης, και τότε είμαι βέβαιος πως θα δει και ο ίδιος τα πιο αδιαφανή και ανελέητα συμφέροντα να φανερώνονται ανάγλυφα γύρω από τον ίδιο και τους συνομιλητές του!
Αναμένουμε λοιπόν!»