Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Ο Αστέρας Δερβενίου κόντρα στην πρωτοπόρο Κόρινθο ΄06 (ραδιοφωνική μετάδοση)





Με τους αγώνες της 12ης  αγωνιστικής συνεχίζεται αύριο , Σάββατο , στις 3 το μεσημέρι το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας.

Η αγωνιστική  βρίσκει την πρωτοπόρο  της βαθμολογίας, Κόρινθο ΄06 να πραγματοποιεί επικίνδυνη έξοδο στο «Κώστας Βυζάς» Δερβενίου  κόντρα στον Αστέρα, ενώ έξοδο  στο «Θώδειον» του Λουτρακίου κάνει και ο ΑΟ Ζευγολατιού όπου τίθεται αντιμέτωπος με τον τοπικό Ολυμπιακό.

Ο αγώνας του Δερβενίου ανάμεσα στον Αστέρα και στην Κόρινθος ΄06 , θα μεταδοθεί  σε όλο τον κόσμο, σε απευθείας ραδιοφωνική σύνδεση με το γήπεδο «Κώστας Βυζάς»,με χορηγό επικοινωνίας τους «ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»  το  GREEKRADIO Web CHANNEL. Την περιγραφή του αγώνα θα κάνει ο Τάσος Μητσόπουλος. Είναι μια προσφορά του ιστολογίου μας στους φιλάθλους του Κορινθιακού ποδοσφαίρου και όχι μόνο.

Την ίδια ώρα στη Νεμέα , ο Παννεμεατικός υποδέχεται τον Πανκαμαριακός, ενώ στο Συνοικισμό η Κόρινθος μάχεται με τον Πέλοπα Κιάτου. 
Στο Χιλιομόδι ο Ατρόμητος θα διεκδικήσει την νίκη  απέναντι στη Θύελλα Πετρίου, όπως η Δάφνη στα Εξαμίλια κόντρα στον Τενεάτη Αθικίων. 
Στο Βέλο η τοπική Ελλάδα αγωνίζεται με τον ουραγό Κύψελο, ενώ τέλος, στην Αρχαία Κόρινθο θα διεξαχθεί το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στον Ηρακλή Λεχαίου και τον Ολυμπιακό Άσσου.

H 12η αγωνιστική
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ 

ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ-ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ 
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ-ΤΕΝΕΑΤΗΣ 
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ-ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ 
ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ 
ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ 
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ-ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ 
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06