Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Η Dream Team του κόμματος Τζιτζικώστα και η Αριστερά ...ευγνωμονούσα

dreamteam-komma-tzitzikostas
Ποια τα χαρακτηριστικά αυτής της ομάδας - Drem Team, που έχει φτιάξει ο Τζιτζικώστας;

Ακροδεξιοί, φιλοβασιλικοί, εξωκοινοβουλευτικοί, πολιτικοί τυχοδιώκτες,
ο καθένας για το δικό του λόγο, στηρίζει την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα.


Ένα όχημα εξουσίας..
Αν δεν τα καταφέρει, αν δεν τα καταφέρουν, να κάνουν το ρεσάλτο με ψηφοφόρους μισθοφόρους, και να «κλέψουν» τη ΝΔ, θα κάνουν δικό τους κόμμα. Αυτό είναι το σχέδιο. Γι αυτό ξοδεύεται τόσο χρήμα σε μία εξωκοινοβουλευτική απαράδεκτη υποψηφιότητα. Γι αυτό δεν υπάρχουν λογότυπα της ΝΔ στην προεκλογική καμπάνια του Τζιτζικώστα. Γι αυτό υβρίζουν καθημερινά (όλοι τους) τα σύμβολα, την ιστορία και τους Προέδρους της ΝΔ με πρωτοφανές μένος κατά του Κώστα Καραμανλή.

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους – Οι ρόλοι έχουν μοιραστεί – Τα σχόλια περιττά.. και όπου υπάρχουν είναι για τις ανάγκες της εξήγησης του πολιτικού παραλογισμού...

Η Ιεραρχία στο κόμμα του Τζιτζικώστα ως εξής:

ΣΚΙΩΔΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αντώνης Σαμαράς (χωρίς σχόλια)
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Απόστολος Τζιτζικώστας (πολυθεσίτης εξωκοινοβουλευτικός φιλοβασιλικός Περιφερειάρχης, έχει καταθέσει κομματική ταυτότητα ΝΔ, έχει προσκαλέσει Χρυσή Αυγή σε εθνικές εκδηλώσεις και έχει χαρακτηρίσει το ΠΑΣΟΚ τρομοκρατική οργάνωση)
ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗΣ: Ανδρέας Παπαμιμίκος (μόνο εκλογικές ήττες)

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ: Μάκης Βορίδης (φασιστική νεολαία ΕΠΕΝ, βουλευτής του ΛΑΟΣ, δεν μάζεψε ούτε 30 υπογραφές για να βάλει υποψηφιότητα στη ΝΔ, ζήτησε από τον Μεϊμαράκη αξιώματα και πήρε απάντηση στα ...Γαλλικά... δήλωσε στο MEGA πριν από ένα μήνα πως ο Πρόεδρος ΝΔ πρέπει να είναι κοινοβουλευτικός! και μετά την απόρριψη Μεϊμαράκη τάχθηκε με τον εξωκοινοβουλευτικό Τζιτζικώστα. Πούλησε 3 φορές τον Άδωνι, ως υπουργός υγείας, μη δίνοντάς του στήριξη για την υποψηφιότητά του και τέλος πηγαίνοντας με τον Τζιτζικώστα)
ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΙ:
Τάκης Μπαλτάκος (γνωστός για την όσμωση του με τη Χρυσή Αυγή)
Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος (Διευθυντής του Γραφείου Σαμαρά «διέπρεψε» ως υπουργός Παιδείας του Σαμαρά και κατάφερε να μην ξαναβγεί βουλευτής στην Α’ Πειραιά, αυτοπροσδιορίστηκε ως Καραμανλικός, η αλήθεια είναι πως ο Κώστας Καραμανλής δεν θέλει ούτε να τον βλέπει)
Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος ( αποτυχών Ευβοίας με ΝΔ, βουλευτής των ΑΝΕΛ ο οποίος θα ξεκατινιάζεται κάθε μέρα με τον Σίμο Κεδίκογλου)
Πάνος Λειβαδάς (υποστηρικτής Σαμαρά, όπου φυσάει ο άνεμος μέχρι πρότινος Γεν. Γραμματέας ΕΟΤ με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ!!)
Θανάσης Σκορδάς (τ. Γεν. Διευθυντής ΝΔ και υφυπουργός υπ-Ανάπτυξης ως αντάλλαγμα... επί Σαμαρά)

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ (μία παρέα από «πρώην» ΠΑΣΟΚ, ΠΟΛ.ΑΝ και ελάχιστη ΝΔ)
Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου
Νότης Μηταράκης
Ανδρέας Κατσανιώτης
Κώστας Σκρέκας
Σίμος Κεδίκογλου
Γιώργος Στύλιος
Χαράλαμπος Αθανασίου (τελευταία ενημέρωση)


ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: Κώστας Τσιμάρας (χωρίς σχόλια)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΔ Απόστολου Τζιτζικώστα («ανταλλαγές» ψήφων στις τελευταίες εκλογικές διαδικασίες και ετοιμάζονται για εσωκομματικές ΝΔ):
Βασίλης Λεβέντης, Νίκος Νικολόπουλος, Κώστας Ζουράρης, Γιώργος Καρατζαφέρης
Υ.Γ.Όταν έχει στηθεί ένα τέτοιο ακροδεξιό τυχοδιωκτικό μπάχαλο, είναι σαφές γιατί η σύσσωμη η αριστερά και οι άλλες πολιτικές δυνάμεις «ψηφίζουν» και στηρίζουν Απόστολο Τζιτζικώστα για αρχηγό της ΝΔ.

Ιωάννης Καλαμίδης
www.tokentro.com