Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Ο ΕΝΦΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ο περιβόητος ΕΝΦΙΑ Τσίπρα, "ένας φόρος αίσχος που τιμωρεί όσους δούλευαν μία ζωή για να αποκτήσουν ένα κεραμίδι για να στεγάσουν τα παιδιά τους" όπως έλεγε από το βήμα της ελληνικής Βουλής ο ίδιος για να υφαρπάξει την εύνοια του ελληνικού λαού και να κωλυσιεργήσει το ξερίζωμα της ραγιάδικης κοινωνίας μας από τους "γερμανοτσολιάδες", αναρτήθηκε σήμερα ως θλιβερή αναγγελία εκτέλεσης της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας.

Ένοικοι στα σπίτια τους πια οι Έλληνες αναγκάζονται να καταβάλλουν μηνιαίως το μίσθωμα της οικίας τους στο Κράτος του κ.Τσίπρα. Αυτό το Κράτος που θα το άλλαζε αλλά δυστυχώς άλλαξε ο ίδιος, χωρίς αιδώ και εις βάρος της οικογενειακής ζωής μας.

Ανέγγιχτο το λαθρεμπόριο ψυχών, καυσίμων και καπνών, ανέπαφο το παρασιτικό Κράτος, ακλόνητοι οι λεηλάτες του δημοσίου χρήματος, αιμοβόρες οι τράπεζες και ατάραχοι οι μεγάλο-καταθέτες της Ελβετίας και παροικούντες του Λονδίνου. Απείραχτα όλα τα καρτέλ και οι μιζαδόροι κρατιστές. Οι μεσάζοντες της ζωής μας. Ο εαυτός μας.

Γιατί και εσείς κ.Τσίπρα, ένας ηγέτης όπως όλοι οι προηγούμενοι, εσείς ο άθεος αριστερός των ιδιωτικών σχολείων και της ανέμελης ζωής, η ελπίδα των ψηφοφόρων σας, επιλέξατε να πουλήσετε ένα απατηλό όνειρο σε όλη την Ελλάδα, να εκβιάσετε όλη τη Δύση και να αποτύχετε οικτρά, απλά για να υπερασπιστείτε με τη σειρά σας την ανώμαλη ζωή των Αθηνών.

Τώρα ηττημένος δεν αναρωτιέστε αν είστε και εσείς μήπως ένας "γαλλοτσολιάς" και  κυνικά συνδιαλλάσσεστε το έκτρωμα της κοινωνίας των ανίκανων και επικίνδυνων που προστατεύετε με εγγύηση τα λεφτά και τα σπίτια του ελληνικού λαού. Διαλύετε καθημερινά ακόμα περισσότερο την οικονομία με νέους φόρους, γνωρίζοντας ότι διαλύετε κάθε ελπίδα ανάπτυξης. Εκείνης της απαγορευμένης λέξης που χλευάζετε πουλώντας το δικό σας αφήγημα, χωρίς καμία άλλη εγγύηση πλην της προσωπικής περιουσίας των Ελλήνων του ελληνικού Κράτους. Τζογάρατε 50 δις ευρώ χωρίς κανέναν άσσο ως λαός και τώρα ξεπουλάμε τα πάντα όπως ακριβώς έναν αιώνα πριν για να ξεπληρώσουμε τα παραμύθια της χαλιμάς που μας φλομώσατε για τον ανένδοτο αγώνα.

Αυτό το κεραμίδι των γονιών μας που μνημονεύατε αντιμνημονιακά οδεύει πλέον και μαθηματικά στο χυτήριο αξιών, για να καταλήξει σε λίγα μόλις χρόνια σε κάποιον Βέλγο συνταξιούχο ή  Γερμανό τουρίστα που ευτυχώς για αυτόν δεν διέθετε το δικό του Τσε Γκεβάρα από την Κίνα να του πουλήσει ένα "μαϊμού" σύμβολο, αλλά πολεμιστές που έδωσαν το αίμα τους στα σύγχρονα πεδία των μαχών.

Ο τελευταίος βρόγχος ανεβαίνει από τα στήθια των Ελλήνων για να διαπεράσει το βρυχηθμό των δοντιών τους, για να βρει λίγο καθαρό αέρα εκεί που βρίσκονται οι αετοί του '40. 

Η φτωχοποίηση της Ελλάδας είναι προ των πυλών. 

ΟΧΙ στου μισθούς και συντάξεις των 300 ευρώ για το λαό και τους βουλευτές των 7.000 ευρώ έκαστος και έκαστη.

ΟΧΙ στον εξευτελισμό και τον αργό θάνατο των Ελλήνων.

ΟΧΙ στην Ελλάδα του Τσίπρα, την Αλβανία του Χότζα και τη Ρουμανία του Τσαουσέσκου.

Μπορεί σήμερα και ο Θεός να ψήφισε Τσίπρα διά του εκπροσώπου του στα Σόδομα και Γόμορα μας, όμως όταν έρθει η ώρα της οργής ούτε ο ιερέας του Ναού δεν θα τον σταματήσει από το να αναποδογυρίσει τα τραπέζια και να ξεσκεπαστεί ο πλούτος των πιστών του σκότους, που σάπισαν μαζί με τον Αρχηγό τους μία ολόκληρη Ελλάδα, έναν ολόκληρο λαό.
 Αλί στους κατέχοντες τότε, εμπρός στους άθλιους των Αθηνών.
thedayaftergr.blogspot.gr