Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΑΣάς στα Γιάννενα με νίκη και επί του Ατρομήτου

Στους Ζωσιμάδες είναι ΠΑΣ(ας) Μεγάλη νίκη κόντρα σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος επικράτησε του Ατρομήτου στους Ζωσιμάδες, χάρη σε γκολ του Τσουκαλά.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με εξαιρετικούς οιωνούς για κάθε φίλο του ποδοσφαίρου. Γρήγορος ρυθμός και ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Σημαντικότερη αυτή του Ατρομήτου στο 4', με τον Βελλίδη να βρίσκει τη μπάλα στο φοβερό σουτ του Ούμπιντες, ο οποίος νικήθηκε και από το δοκάρι, που δε του επέτρεψε να πανηγυρίσει.
Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους ούτε στο 28'. Η κεφαλιά του Φυτανίδη βρήκε ξανά στο δοκάρι, ενώ λίγα δευτερόλεπτα μετά ο Τσουκαλάς με ωραία προσπάθεια στην περιοχή έβαλε μπροστά την ομάδα του στο παιχνίδι.
Το ημίχρονο "έκλεισε" στο 1-0, με το παιχνίδι πάντως να είναι ποιοτικότατο, με πολλές καλές στιγμές και για τις δύο ομάδες, και τον ΠΑΣ να είναι ανώτερος, ιδίως μετά το γκολ που πέτυχε.
Στο δεύτερο μέρος, η εκκίνηση του Ατρομήτου ήταν... τρομακτική. Πολλή πίεση και συνεχείς ευκαιρίες, όμως ο Βελλίδης κράτησε. Ο ρυθμός έπεσε (λογικά) μετά το 70', με τον Ατρόμητο να μη μπορεί να ξαναφτάσει με προϋποθέσεις στην περιοχή του Βελλίδη, εξαιτίας και της οπισθοχώρησης του ΠΑΣ.
Ο ΠΑΣ κράτησε έως το τέλος και πήρε το μεγάλο τρίποντο, με κορυφαίους τους Τσάβες και Βελλίδη.
ΠΑΣ Γιάννινα: (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα, Ναδάλες, Μπέριος, Σκόνδρας, Τσουκαλάς, Κοζορώνης, Ακόστα, Τσάβες (91' Γιάκος), Ίλιτς (52' Λίλα), Μανιάς (74' Φερφελής).
Ατρόμητος: (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπιτόλο (67' Κοντοές), Ουσέρο, Γοδόι, Ούμπιντες, Στόιτσεφ (46' Μπρίτο), Μαρσελίνιο (46' Ναπολεόνι), Λε Ταλέκ.