Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Κυρίαρχοι οι Αρκάδες "Χόρεψε" στη βροχή ο Αστέρας, δε μπόρεσε ο Πανιώνιος

`Χόρεψε` στη βροχή ο Αστέρας, δε μπόρεσε ο Πανιώνιος 
 Ο Αστέρας Τρίπολης συνέχισε την εξαιρετική παράδοση που έχει απέναντι στον Πανιώνιο και επιβλήθηκε με 2-1 στο «Θ. Κολοκοτρώνης» για την 4η αγωνιστική της Super League.
Ο αγώνας ξεκίνησε υπό καταρρακτώδη βροχή, ωστόσο αυτό δεν επηρέασε τον Αστέρα Τρίπολης να μπει δυνατά στο παιχνίδι, να κλείσει στην εστία του τον Πανιώνιο και να προηγηθεί μόλις στο 10’. Ο Σκούρτης πήρε ωραία την μπάλα και την κατάλληλη στιγμή κι αφού είχε τραβήξει τους αμυντικούς πάνω του έδωσε στον Γιάννου, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0 και να σκοράρει κόντρα στην πρώην ομάδα του.Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Αστέρας διπλασίασε τα τέρματά του. Δύο λεπτά αργότερα πάλι ο Σκούρτης ήταν ο δημιουργός. Πάσαρε στον Δημούτσο κι αυτός με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0! Μετά το κακό ξεκίνημα οι «κυανέρυθροι» ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 27’ μείωσαν το σκορ μετά από αυτογκόλ του Γκοϊάν, ύστερα από γύρισμα του Οικονόμου, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στον αγώνα!Στα υπόλοιπα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου ο Πανιώνιος ισορρόπησε το παιχνίδι, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 2-1 υπέρ του Αστέρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο προπονητές δεν έκαναν καμία αλλαγή. Ο Αστέρας Τρίπολης ήλεγχε το ρυθμό του αγώνα, χωρίς όμως να γίνει επικίνδυνος. Στο 56’ ο Γκοϊάν έπιασε την κεφαλιά ύστερα από κόρνερ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Αυτή ήταν η πρώτη φάση του Αστέρα, μετά το δεύτερο τέρμα που σημείωσε!
Στο 70’ ο Λούι επιχείρησε το δυνατό σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Χατζηϊσαΐα και πέρασε κόρνερ. Στο 86’ ο Δημούτσος έκανε μία ατομική προσπάθεια, αλλά ο Παπαδόπουλος έδιωξε με τα πόδια σε κόρνερ. Στα τελευταία λεπτά ο Πανιώνιος πίεσε, αλλά δεν δημιούργησε ευκαιρίες κι έμεινε το τελικό 2-1 υπέρ του Αστέρα.
Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Κοσίτσκι, Λούι, Γιαννούλης, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Ιγκλέσιας, Μάσα (76’ Τσοκάνης), Χαμντανί, Γιάννου, Δημούτσος (90+ Ζησόπουλος), Σκούρτης (59’ Κουρμπέλης).
Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Οικονόμου, Χατζηϊσαΐας, Ρισβάνης, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας (66’ Βιγιάλμπα), Καραμάνος, Μπουμάλ, Μπακασέτας (58’ Χαλκιαδάκης).