Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Το απόλυτο... τίποτα στην Κομοτηνή - “Χ”ωρίς νίκη Πανθρακικός και Καλλονή

Στο... μηδέν το θέαμα - “Χ”ωρίς νίκη Πανθρακικός και Καλλονή  Στο 0-0 έμειναν Πανθρακικός και Καλλονή στο ΔΑΚ Κομοτηνής για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Στο ντεμπούτο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στον πάγκο τους, οι γηπεδούχοι πήραν τον πρώτο βαθμό στο πρωτάθλημα, αλλά παρέμειναν χωρίς νίκη μετά από τέσσερα παιχνίδια.
Πολύ καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο α' ημίχρονο, ωστόσο δεν δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και ως εκ τούτου δεν κατάφεραν να μετατρέψουν σε επιτυχία την ανωτερότητά τους. Και κινδύνεψαν στο 31' να δεχθούν και γκολ, όταν από λάθος του Σερφά ο Ελλακόπουλος βρέθηκε απέναντι από τον Αθανασιάδη, αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει.
Στο β' ημίχρονο οι παίκτες του Πανθρακικού προσπάθησαν ακόμη περισσότερο για να φτάσουν στο γκολ, όμως η σωστή αμυντική τακτική της Καλλονής δεν επέτρεψε να δημιουργηθούν ιδιαίτερα επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Χογκ και όπου χρειάστηκε σε κάποια σουτ ο Μαλτέζος τερματοφύλακας έδειξε ετοιμότητα. Έτσι το 0-0 παρέμεινε ως το τέλος, αφήνοντας την ομάδα της Κομοτηνής χωρίς νίκη για 4ο παιχνίδι, αλλά με τον πρώτο βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα.
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Μπαϊκαρά, Ποτουρίδης, Μελίσσης, Σερφά, Μεχία, Ντιγκινί, Μάρτινς (83' Σέτι), Χαβίτο, Νικόλτσης (66' Βάλτερ), Χασομέρης.
ΚΑΛΛΟΝΗ (Θαλής Θεοδωρίδης): Χογκ, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Τσαμπούρης, Καλτσάς, Κλαντρούμπσκι, Κρολ, Γεωργίου, Μανούσος (83' Μπουρούς), Ελλακόπουλος (62' Σαμπά), Μπαργκάν (68' Γιορέντε).