Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Γ. ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.

Ο Βουλευτής Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Ψυχογιός, στο πλαίσιο του τομέα εργασίας που έχει αναλάβει στην Κορινθία σχετικά με  τον αθλητισμό και τον πολιτισμό παρευρέθηκε σε δύο εκδηλώσεις πολιτιστικού και αθλητικού ενδιαφέροντος στο Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.
Στις 25 Ιουλίου στο 4ο αντάμωμα των Σαρακατσαναίων της Πελοποννήσου, στο Σαραντάπηχο, όπου απηύθηνε και σχετικό χαιρετισμό εκ μέρους και των δύο άλλων Κορινθίων βουλευτών και της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ. Η εκδήλωση είχε πραγματικά μεγάλη απήχηση, καθώς συγκέντρωσε πάνω από 2.000 άτομα, παρά τη μεσημεριάτικη μπόρα και ανέδειξε για μια ακόμα χρονιά τη δύναμη των Συλλόγων και της παράδοσης των Σαρακατσαναίων.
Στις 02 Αυγούστου παρακολούθησε το Τουρνουά Βeach Volley, στο γήπεδο «Σφυρή-Καραντάσιου» στο Ξυλόκαστρο, υπό την αιγίδα του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης  και με συνδιοργάνωση των σωματείων «Γ.Σ.ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ» και «Α.Ο.  ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ». Στη διοργάνωση έλαβαν μέρος 31 ομάδες αγοριών και κοριτσιών, των κατηγοριών Κ15, Γυναικών και Ανδρών. Ο κ. Ψυχογιός έκανε την απονομή των μεταλλίων στους πρώτους και δεύτερους νικητές των αγώνων και αναφέρθηκε στη σημασία τέτοιων διοργανώσεων για την περιοχή και τη νεολαία