Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Στο Δερβένι οι “Φύλακες του γαλαξία”

Για 9η συνεχή χρονιά , ο θερινός Δημοτικός κινηματογράφος του ΔερβενίουΤο διάλειμμα” ,  συνεχίζει και φέτος, με μεγάλη επιτυχία να ταξιδεύει τους εραστές της έβδομης τέχνης σε μαγικές διαδρομές κάτω από τη λάμψη των αστεριών. μας κρατήσει συντροφιά με την προβολή ταινιών ποιότητας, όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια της λειτουργίας του. 

Το διάλειμμααπόψε, Τετάρτη 29/7 και αύριο Πέμπτη 30/7 στις 10:00 το βράδυ προβάλει την ταινία (Δράσης, Επιστημονική φαντασία, 120΄, 2014) 

                             Φύλακες του γαλαξία

 Σε σκηνοθεσία :Τζέιμς Γκαν
Πρωταγωνιστούν : Κρις Πρατ, Ζόι Σαλντάνα, Ντέιβ Μπαουτίστα, Μπράντλεϊ Κούπερ, Λι Πέις, Μάικλ Ρούκερ, Κάρεν Γκίλαν, Γκλεν Κλόουζ, Μπενίτσιο Ντελ Τόρο.


 
Η υπόθεση του έργου: 
 Έτη φωτός μακριά από τη γη, ο Peter Quill είναι ένας αυθάδης τυχοδιώκτης που κλέβει μια μυστηριώδη ουράνια σφαίρα. Την ίδια σφαίρα όμως εποφθαλμιά και ο πανίσχυρος κακός Ronan, που όπως είναι φυσικό εξαπολύει ένα κυνηγητό για τον εντοπισμό του Peter. Μόνο που εκείνος για να γλιτώσει αποφασίζει - θέλοντας και μη - να συμμαχήσει με ένα μάτσο απροσάρμοστους: τον Rocket, ένα οπλισμένο ρακούν, τον Groot, ένα ανθρωποειδές που μοιάζει με δέντρο, την αινιγματική Gamora και τον διψασμένο για εκδίκηση Drax. Η απειλητική δύναμη της ουράνιας σφαίρας και το κακό που μπορεί να επιφέρει στο σύμπαν, απαιτεί όλες τις δυνάμεις αυτής της ομάδας φαινομενικά αταίριαστων ηρώων...