Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Αμίλητος ο Κώστας Καραμανλής που ψήφισε από τους πρώτους στη Θεσσαλονίκη - Υποδοχή από φίλους και συνεργάτες (Βίντεο)!

 Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής  τήρησε την παράδοση που τον θέλει να ψηφίζει από τους πρώτους σε κάθε εκλογική διαδικασία. Ακριβώς δέκα λεπτά πριν τις 08.00 ο Κώστας Καραμανλής έκανε την εμφάνισή του στο 310ο εκλογικό τμήμα Θεσσαλονίκης το οποίο στεγάζεται στο 1ο δημοτικό σχολείο, στον Άγιο Ελευθέριο, συνοδευομενος από φίλους και συνεργάτες. 
Στην είσοδο του σχολείου τον υποδέχθηκαν ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. Μηνάς Σαμαντζίδης, υποψήφιοι βουλευτές και κομματικά στελέχη. Ο πρώην πρωθυπουργός αντάλλαξε χειραψίες μαζί τους και προχώρησε προς το εκλογικό τμήμα.
Τον πρώην πρωθυπουργό περίμενε από τις 07.00 και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης που μπήκε μέσα μαζί του στο εκλογικό κέντρο. Όπως θα δείτε στο  βίντεο, ο κ. Καραμανλής έριξε το ψηφοδέλτιο στην κάλπη, είπε ''καλημέρα'' στους δημοσιογράφους και τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής και έφυγε χωρίς να κάνει δηλώσεις,  εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων από τους παρευρισκόμενους.
Ο Κώστας Καραμανλής σε τηλεοπτική παρέμβασή του έστειλε την Πέμπτη το μήνυμα ότι την Κυριακή οι πολίτες πρέπει να ψηφίσουν «ναι». Όσοι καλοπροαίρετα νομίζουν ότι ψηφίζοντας «όχι» ενισχύουν τη διαπραγματευτική θέση της χώρας σφάλλουν και σφάλλουν σοβαρά, τόνισε -μεταξύ άλλων- ο κ. Καραμανλής.