Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Στην Πύλο άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Αντώνης Σαμαράς - Σήμερα οι Έλληνες αποφασίζουμε για την μοίρα της χώρας μας


Στην Πύλο, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα. λίγο μετά τις 9:00 το πρωί, ο πρώην Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, προσήλθε χαμογελαστός στο εκλογικό κέντρο της Πύλου και είχε στο πουκάμισό του το αυτοκόλλητο με το «ΝΑΙ», υπέρ του οποίου έχει κάνει πολλές παρεμβάσεις κατά τη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας. Τον κ. Σαμαρά υποδέχτηκαν ο δήμαρχος Πύλου- Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης και ο αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου και πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Μεσσηνίας Περικλής Μαντάς.
Ο Αντώνης Σαμαράς  παρέμεινε πίσω από το παραβάν ελάχιστο χρόνο, χαιρέτισε τον δικαστικό αντιπρόσωπο και τον γραμματέα και στη συνέχεια σταμάτησε μπροστά από τις κάμερες.



Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Σήμερα οι Έλληνες αποφασίζουμε για την μοίρα της χώρας μας. Ψηφίζουμε ΝΑΙ στην Ελλάδα, ψηφίζουμε ΝΑΙ στην Ευρώπη. Ευχαριστώ πολύ.