Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Εισαγγελέας κατά Τζήμερου - Καλεί σε εισβολή στο Μαξίμου!

Εισαγγελέας κατά Τζήμερου - Καλεί σε εισβολή στο Μαξίμου! 
 Την άμεση παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών, Ισίδωρου Ντογιάκου, προκάλεσαν οι αναρτήσεις στο διαδίκτυο οι οποίες εμφανίζονται ως ανακοινώσεις στη σελίδα στο Facebook του Θάνου Τζήμερου.
Σε αυτές τις αναρτήσεις οι πολίτες φέρονται να καλούνται σε «ανατροπή και εισβολή στο Μέγαρο Μαξίμου» στην περίπτωση που η Κυβέρνηση δεν υπογράψει συμφωνία με τους δανειστές και η χώρα βρεθεί εκτός ευρώ.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών έδωσε εντολή για την διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, η οποία θα διενεργηθεί από τον εισαγγελέα εφετών, Παναγιώτη Καψιμάλη, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις όπως για παράδειγμα το αδίκημα της "διέγερσης πολιτών" σε τέλεση αδικημάτων.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο στο κείμενο που αποδίδεται στον κ. Τζήμερο φέρεται να αναφέρεται :«Γι’ αυτό δεν πρόκειται να αφήσουμε τους εγκληματίες να χρεοκοπήσουν οριστικά τη χώρα. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ! Θα περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή 8:30 το πρωί, που θα καταθέσουν την τελευταία τους πρόταση. Αν μάθουμε ότι είναι ακόμα μια απάτη, κατεβαίνουμε στον δρόμο (θα ειδοποιηθείτε για το πού και ποια ώρα), μπαίνουμε στο Μαξίμου, στα Υπουργεία της Εθνικής Μειοδοσίας και τους πετάμε έξω με τις κλωτσιές. Το αστείο παρατράβηξε. Δεν θα ζήσουν τα παιδιά μας σε σοβιετικό καθεστώς για να διατηρούν οι σταλινοφασίστες τις φαντασιώσεις τους και οι πελάτες τις αργομισθίες. Παρασκευή πρωί ή υπογράφουν ή ξηλώνονται».
 
νεςσιτ.γρ