Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Ο ΔΗΜΙΟΣ ΚΡΕΜΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ 13

Την Δευτέρα ο ήλιος θα βγει από την Ανατολή, θα ξημερώσει άλλη μία μέρα και το σκοτάδι θα απλωθεί σε όλη την Ελλάδα.
Ο κ.Τσίπρας θα έχει ολοκληρώσει το σχέδιό του βυθίζοντας τη χώρα σε ένα αιώνιο σκότος ραγιαδισμού.

Αυτή την τρίτη φορά της ιστορίας μας δεν θα χρειαστούν σφαίρες. Δεν υπάρχει Καποδίστριας, δεν υπάρχει Βενιζέλος. 
Ο λαός θα πάρει αυτό που θέλει. Μπαξίσι και ρουσφέτι για άλλον ένα αιώνα.
Ο κ.Τσίπρας θα επιχαίρει που θα κουρέψει το δημόσιο χρέος, αποκρύβοντας ότι το υπόλοιπο που θα παραμείνει θα πληρωθεί σε ευρώ και με αγγλικό δίκαιο.  
Το προσωπικό χρέος των Ελλήνων θα παραμείνει αναλλοίωτο σε σκληρά νομίσματα και θα τους υποδουλώσει εσαεί.
Όλους πλην τους «δραχμογλάνους» με τα 300 δις εκατομμύρια ευρώ που θα τα αποπληρώσουν ανεξέλεγκτα.
Ο κ.Τσίπρας με ένα κάλπικο δημοψήφισμα που κανείς δεν ήξερε τι ψήφιζε, άλλο στοιχημάτιζαν τα επαγγελματικά πρακτορεία της Αγγλίας και άλλο ανέδειξε η Singular Logic στις οθόνες των Ελλήνων, σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικών της χώρας, πέτυχε το αποτέλεσμα που ήθελε, για να προχωρήσει.
Την ανταλλαγή Σαμαρά με Βαρουφάκη. Μικρό το κακό για αυτόν, μεγάλο το όφελος.
Τη Δευτέρα 13 Ιουλίου η καταστροφή θα είναι σφοδρή. Όλα θα αλλάξουν. Η Ελλάδα του 2015 θα γίνει η Σομαλία του 1987 και η Ζιμπάμπουε του 2001. Οι ουρές των ΑΤΜ θα φαντάζουν ευχάριστες αναμνήσεις στην ανθρωπιστική λαίλαπα που θα έρθει.
Αυτό ήθελε ο λαός, αυτό θα πάρει. Ο κ.Τσίπρας ως πολιτικός ηγεμόνας πια με τη στήριξη όλου του βρώμικου μηχανισμού της Μεταπολίτευσης θα σηματοδοτήσει την υποδούλωση και την εκποίηση του πλούτου της Ελλάδας. 
Τα πάντα θα πωληθούν για την εθνική σωτηρία. Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες θα εκλιπαρούν για ένα 5ευρώ των Ευρωπαίων τουριστών και τα γκέτο της αριστοκρατίας θα σηματοδοτούν το εθνικό έγκλημα στα πριβέ παραθεριστικά του  κέντρα.
Μία αριστοκρατία, η δικτατορία της μίζας της Μεταπολίτευσης, που θα αναχωρήσει τη Δευτέρα 13 Ιουλίου για τα θερινά σαλέ της Ελβετίας για να μη λερώσει τα χέρια και τα μάτια της και θα επανελθει μόλις ηρεμήσουν τα πράγματα για να εξουσιάσει.
Η ΥΕΝΕΔ θα αναλάβει την παρηγοριά του λαού που θα απορεί με το κακό που τον βρήκε. Οι αντικαθεστωτικοί πια θα είναι οι ασύντακτοι και χωρίς αρχηγό σήμερα οπαδοί του ευρώ.
Το κακό που ο ίδιος ο λαός λάτρεψε από το 1821 που συστάθηκε ως έθνος, ο ίδιος ο λαός δόξασε τις τρεις δεκαετίες της δικτατορίας της μίζας και ο ίδιος ο λαός επιθυμεί να ζήσει τη Δευτέρα 13 Ιουλίου θα είναι εδώ για πολύ καιρό.
Μέχρι κάποια εθνική απώλεια που θα έρθει σύντομα να μας ξυπνήσει και να μας ενώσει πάλι… 
 
thedayaftergr.blogspot.gr