Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Ο ΠΑΟΚ έπιασε «πάτο» τον "βούλιαξε" στην Τούμπα ο Ατρόμητος

«Χ» στη Λεωφόρο, «διπλό» του Ατρομήτου στην Τούμπα
Πιο.. κάτω δεν έχει. Ο ΠΑΟΚ έπιασε «πάτο» και εκεί τον έστειλε ο Ατρόμητος. Το «αστέρι», που έπαιζε το τελευταίο του…χαρτί για τη διεκδίκηση της 2ης θέσης, επικράτησε 1-0 του «δικεφάλου» του βορρά στην Τούμπα χάρις στο γκολ του Καραμάνου στο 45', τον ξεπέρασε κατά έναν πόντο στη βαθμολογία και τον άφησε 4ο, χωρίς νίκη στη διαδικασία και… καταϊδρωμένο. Ούτε να αποδοκιμάσουν δεν είχαν το κουράγιο στο φινάλε οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, καθώς τα έντονα γιουχαΐσματα στο τέλος του ημιχρόνου (και προς τον Καραμάνο) ήταν υποτονικά στο σφύριγμα της λήξης.
Με καλό ρυθμό ξεκίνησε το παιχνίδι στην Τούμπα, μπροστά σε λίγους θεατές. Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης και την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν έκανε σωστές επιλογές στην επίθεση, ενώ όσες φορές χρειάστηκε ο Γκορμπούνοφ έκανε σωστές επεμβάσεις. Στο 22’ ο Μακ με ωραία ενέργεια πέρασε τους αντιπάλους του κι έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Οι Παπαδόπουλος και Αθανασιάδης προσπαθούσαν να πιέσουν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, ενώ ο Ατρόμητος έψαχνε τις αντεπιθέσεις. Στο 45’ ο Κατσουράνης με εξαιρετική μπαλιά βρήκε τον Καραμάνο μέσα στην περιοχή, ο οποίος ξέφυγε από τον Τζαβέλλα, άδειασε τον Βίτορ και με πλασέ έκανε το 0-1, παγώνοντας την Τούμπα. Ακολούθησαν στιγμές έντασης, αλλά τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν.
Στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, χάνοντας κάποιες καλές στιγμές με τον Παπαδόπουλο, αλλά ο Γκορμπούνοφ είχε… κατεβάσει ρολά και αντέδρασε σωστά, όπως στην κεφαλιά του στο 57’. Οι γηπεδούχοι πίεζαν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, ενώ και οι Μακ και Ρατς αποχώρησαν τραυματίες. Στο 80’ τέθηκε νοκ άουτ και ο Κωνσταντινίδης, που τραυματίστηκε και αποχώρησε, αφήνοντας τον «Δικέφαλο» με δέκα παίκτες. Στο 87’ ο Παπάζογλου είχε την ευκαιρία να «τελειώσει» το ματς, αλλά ο Ιτάνζ απέκρουσε έξυπνα το πλασέ του.
Το τέλος της αναμέτρησης βρήκε μεγάλο νικητή τον Ατρόμητο εν αντιθέσει με τον ΠΑΟΚ που ολοένα βυθίζεται στα προβλήματα του απομακρυνόμενους από τους στόχους του.
Διαιτητής ο Γιώργος Δασκαλόπουλος από την Κορινθία Εδειξε κίτρινες κάρτες στους Αθανασιάδη, Κάτσε, Παπάζογλου και Καραμάνο.
ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Ιτάνζ, Ρατς (61' λ.τρ. Κόστα), Τζαβέλλας, Βίτορ, Κωνσταντινίδης, Τζιόλης, Κίτσιου, Κάτσε, Μακ (53' Πόζογλου), Παπαδόπουλος (58' Περέιρα), Αθανασιάδης.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νίκος Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Νάστος, Κατσουράνης, Πίτου Γκαρσία (67' Μπρίτο), Ούμπιντες (92΄Κούρος), Μπάλλας, Καραμάνος (75' Αγκουαζί), Παπάζογλου.