Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Απαγόρευση εξόδου και ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο στο πρώην αντιπρόεδρο της ΕΠΟ και Δήμαρχο Οιχαλίας Άρη Σταθόπουλο

“Εγκληματική οργάνωση”: Απαγόρευση εξόδου και ενασχόλησης με το ποδόσφαιροΜετά από μια μαραθώνια διαδικασία, που κράτησε περίπου 5 ώρες, ο εισαγγελέας επέβαλε διπλό περιοριστικό όρο στο παλαιότερο μέλος της ΕΠΟ, Άρη Σταθόπουλο

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας και Δήμαρχος Οιχαλίας στη Μεσσηνία απολογήθηκε το πρωί της Τετάρτης για περίπου πέντε ώρες για τα αδικήματα της συγκρότησης εγκληματικής οργάνωσης, την ηθική αυτουργία σε απάτη κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση και της απόπειρας εκβίασης κατά συνήθεια και κατ’ επάγγελμα.

Στο ενεργό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ και πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας αποφασίστηκε η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και η απαγόρευση ενασχόλησης με οποιαδήποτε δραστηριότητα με το ποδόσφαιρο. Ο ίδιος διπλός περιοριστικός όρος είχε επιβληθεί στους Γιώργο Δούρο και Θανάση Μπριάκο.

Μετά τον κ. Σταθόπουλο, σειρά παίρνει ν’ απολογηθεί την Πέμπτη ο Θόδωρος Κουρίδης, ο οποίος είναι ο πρώτος από τους τρεις που αντιμετωπίζουν τη βαρύτερη κατηγορία της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.