Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΟΥ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟΥ



http://www.enikos.gr/images/resized/590_eb6eb3daa32a8f404b62a6cda8c3cab3.jpgΟ Υπεύθυνος του Τομέα Υγείας  της Νέας Δημοκρατίας, κ. Χρήστος Κέλλας, σχετικά με, την απομάκρυνση του διοικητού Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής και Δρομοκαΐτειου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Έγινε κι αυτό! Οι συνδικαλιστές να δίνουν εντολές και ο Υπουργός Υγείας να τις εκτελεί!
Ο Υπουργός Υγείας από την πρώτη ημέρα έδειξε τις προθέσεις του, όσον αφορά στους Διοικητές των Νοσοκομείων απαξιώνοντάς τους συστηματικά, και ζητώντας τις παραιτήσεις τους με το πρόσχημα ότι είναι θέσεις πολιτικές.
Ο Υπουργός Υγείας οφείλει να υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον με διαφάνεια και αξιοκρατία και όχι να εκτελεί τις εντολές των συνδικαλιστών.
Η απόφαση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας για την απομάκρυνση του κοινού διοικητού του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής (ΨΝΑ) και του Δρομοκαΐτειου, κ. Παύλου Θεοδωράκη χωρίς καμία διαδικασία αξιολόγησης, με στόχο δήθεν την αποκατάσταση της εργασιακής ειρήνης και της εύρυθμης λειτουργίας του ΨΝΑ,  αποτελεί πολιτική δίωξη και μία ακόμη απόδειξη πως ο χώρος της Υγείας κλυδωνίζεται και παλινωδεί, έρμαιο ενός ακραίου λαϊκισμού που πλειοδοτεί, υπόσχεται και εν τέλει ακυρώνει κάθε μεταρρυθμιστική προσπάθεια.
«Είμαστε ένα απέραντο φρενοκομείο» !!! Περισσότερο επίκαιρη από ποτέ η ρήση του Εθνάρχη, κύριε Κουρουμπλή!