Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

«Ήρα» εκεί, εκεί, στην Α’ Εθνική! Πήρε τον βαθμό που χρειαζόταν στην Κόρινθο 1 - 1 με την Παναχαϊκή


Football League: Η επιστροφή του Ηρακλή | onsports.grΉταν 4 Μαϊου του 2011. Ο Ηρακλής δεν εξασφάλιζε πιστοποιητικό συμμετοχής στη Super League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και υποβιβαζόταν στη Football League.

Από τότε πέρασαν τέσσερα χρόνια και ένα μήνας. Δύσκολα χρόνια, ειδικά για τον κόσμο του Ηρακλή που δεν σταμάτησε στιγμή να βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας. Ούτε, φυσικά, στο ματς με την Παναχαϊκή στην Κόρινθο.
Ο «Γηραιός» χρειαζόταν έναν βαθμό κόντρα στην Παναχαϊκή ώστε να πανηγύρισε και μαθηματικά την επιστροφή του στη Super League έπειτα από τέσσερα χρόνια. Και τον πήρε με το τελικό 1-1.
Οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου έκαναν ξεκάθαρες τις διαθέσεις τους από την αρχή του παιχνιδιού, καθώς μόλις στο 7' ο Κυριακίδης σέντραρε και ο… συνήθης ύποπτος Γιάννης Λουκίνας με πλασέ άνοιξε το σκορ για τον Ηρακλή.
Οι γηπεδούχοι, όμως, αντέδρασαν και στο 28' ο Αναστασόπουλος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ζιαμπάρη και με πλασέ έκανε το 1-1.
Οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 66', όταν ο Ασίγκμπα βγήκε από το τείχος και ο Κουτσιαύτης του έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Στο δεύτερο μέρος, η κατάσταση δεν άλλαξε και η δουλειά για τους Θεσσαλονικείς έγινε. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίκτες του Ηρακλή να πανηγυρίζουν έξαλλα την επιστροφή στην Super League.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Κάργας, Στεργίδης, Μασούρας, Κοντοχρήστος, Κυβελίδης, Χοτσάλι (70' Άλμπι), Τρίγκας, Μπουντόπουλος
ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Βαλεριάνος, Μπουκουβάλας, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Σιατραβάνης (70' Τσιλιγκίρης), Κυριακίδης, Πασάς (84' Κάσσος), Λουκίνας
Μετά τη λήξη του αγώνα στην Κόρινθο, οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου πανηγύρισαν έξαλλα την επιτυχία, για την οποία δούλεψαν σκληρά όλη τη σεζόν. Με το σύνθημα «ζαλίζομαι» να ακούγεται από τους παίκτες, το γλέντι συνεχίστηκε και στα αποδυτήρια.

Πάρτι επιπέδου… Super League ο Ηρακλής (photos+videos) | onsports.gr

Επεισόδια και ξύλο στην Κόρινθο

http://www.onsports.gr/media/k2/items/cache/866c8b10fd82c6664cfb97709639d380_XL.jpgΈντασ η για ακόμα μία φορά στο γήπεδο της Κορίνθου κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Παναχαϊκής με τον Ηρακλή.
Πριν από λίγες ημέρες, επικράτησε χαμός στο γήπεδο της Κορίνθου όταν ο Αλέξης Κούγιας ήρθε στα χέρια με έναν αστυνομικό. Το συγκεκριμένο γήπεδο, φαίνεται πως έχει… κατάρα καθώς και στο παιχνίδι της Παναχαϊκής με τον Ηρακλή υπήρξαν επεισόδια.
Συγκεκριμένα, δύο οπαδοί ήρθαν στα χέρια ρίχνοντας αρκετό ξύλο με τους αστυνομικούς να επεμβαίνουν.