Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Football League: «Περιπέτειες» για ΑΕΚ και Ηρακλή - Οι Αχαιοί από τον… Ισθμό, αναζητούν τους πρώτους βαθμούς στα play offs

Σε ουδέτερη έδρα θα αγωνιστούν ουσιαστικά οι παίκτες της Παναχαϊκής

Με αμείωτο… ρυθμό συνεχίζεται η δράση στα play offs της Football League, καθώς την Τετάρτη (20/5) διεξάγεται η 5η αγωνιστική με τις «μάχες» της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό Βόλου και του Ηρακλή με την Λάρισα να ξεχωρίζουν.
Η Ένωση, πρωτοπόρος της βαθμολογίας του… μίνι πρωταθλήματος για την άνοδο, υποδέχεται το «συγκρότημα» της Μαγνησίας. Στόχος των «κιτρινόμαυρων» είναι η νίκη απέναντι στους «ερυθρόλευκους» του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, προκειμένου να κάνουν ένα ακόμα βήμα για την εξασφάλιση του «εισιτηρίου» για την πρώτη τη τάξει εθνική κατηγορία, ενώ παράλληλα, ο «Δικέφαλος» θέλει να κάνει πειστική εμφάνιση.
Παράλληλα, σημαντικό ματς φιλοξενείται στο Καυτανζόγλειο, όπου ο Ηρακλής αντιμετωπίζει τη Λάρισα. Οι «βυσσινί» επιστρέφουν στο γήπεδο που πανηγύρισαν την είσοδο στα play offs και θέλουν το «διπλό» ούτως ώστε να διατηρήσουν τις ελπίδες για την άνοδο, τη στιγμή που ο «Γηραιός» καλείται να πάρει το «τρίποντο» και να θέσει, ουσιαστικά, εκτός «μάχης» το… αλογάκι.
Τέλος, στην Κόρινθο, η νέα Παναχαϊκή, αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι Αχαιοί από τον… Ισθμό, αναζητούν τους πρώτους βαθμούς στα play offs, ενώ η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα παλέψει για το «διπλό» που θα την φέρει ακόμα πιο κοντά στις δύο πρώτες προνομιούχες θέσεις.
Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής των play offs:
ΑΕΚ - Ολυμπιακός Βόλου (19:00 - OTE Sport 2
Ηρακλής - Λάρισα (19:00 - OTE Sport 3)