Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΤΑΓΩΝ

Για να διαλυθεί μία χώρα, να κοπεί στα δύο ή περισσότερα κομμάτια χωρίς αντίσταση, δεν απαιτείται μόνο ένα στιγμιαίο ιστορικό λάθος. Μία κακιά μοίρα. Η τελευταία πράξη του δράματος ανήκει και αυτή στον σκηνοθέτη του, όπως όλο το έργο.
Η Ελλάδα οδηγείται συνειδητά μετά την αξιακή της χρεοκοπία και στην οικονομική της, με φυσική κατάληξη τη γεωγραφική της κατάτμηση. Απομονωμένη και απαξιωμένη διεθνώς η χώρα συνεχίζει να αυτοκτονεί κοινωνικά με ζητούμενο πια την πληρωμή των μισθών και συντάξεων, των δανείων της και προφανώς σε λίγο την εξεύρεση πρώτων υλών και βασικών αγαθών για την ύπαρξή της ως σύγχρονης κοινωνίας. Αγαθά στα οποία ήδη ο Έλληνας έχει εθιστεί σκοπίμως να προμηθεύεται από την Αίγυπτο και με τζάμπα τραγούδια από την Κίνα, με πολύ χαρά και με πολύ αισχροκέρδεια φυσικά. Πάντα από ελληνικά επιχειρηματικά δαιμόνια, που αν χρειαστεί συνενώνονται για το καλό της πατρίδας, την καταλήστευσή της.
Κανείς από τους πολιτικούς και τους άλλους θεσμούς και εξουσίες δεν μπορεί να πρωτοστατήσει στη σωτηρία της Ελλάδας καθώς όλοι επιλέχθηκαν και προβλήθηκαν με βασικό κριτήριο την ανικανότητα και την υποτέλειά τους. Ο αξιακός κώδικας της μίζας και του ψέματος, της συνδιαλλαγής και της προσωπικής τρυφηλούς ζωής κυριάρχησε σε κάθε δημόσιο πρόσωπο, που όφειλε υπό άλλες  συνθήκες από τη θέση του να υπηρετεί τη δημοκρατία και το λαό. Τη συνέχεια του έθνους.
Η δημοκρατία βέβαια της Αρχαίας Ελλάδας από τη δημοκρατία της Βορείου Κορέας διαφέρουν ελάχιστα στο όνομα αλλά αιώνες στην ουσία. Η δημοκρατία των αρίστων και η δημοκρατία της δικτατορίας δεν παύουν να είναι και οι δύο δημοκρατίες. Η καπήλευση της δημοκρατίας ή ακόμα χειρότερα η σήψη της δημοκρατίας υπήρξαν διαρκή εγλήματα στην ιστορία των λαών με τα ανάλογα αποτελέσματα και ίχνη αυτών στην ανθρωπότητα. 

Αυτό το έγκλημα διαπράχθηκε και στην Ελλάδα για μία ολόκληρη γενιά με αποτέλεσμα τώρα να πανηγυρίζουν οι Έλληνες για τη διεθνή απομόνωσή μας, για τις ψυχεδελικές δηλώσεις των πολιτικών ταγών μας και πάνω από όλα για την τσαμπουκαλίδικη συμπεριφορά προς όλους τους λαούς τη Ευρώπης. "Θα κλέβω και θα μας πληρώνεται, θέλετε δεν θέλετε". Η εθνική αξία της λαμογιάς.
Τώρα πλέον οι προβεβλημένοι Έλληνες συνδιαλέγονται και διαπραγματεύονται το θάνατο της Ελλάδας, προσπαθώντας απεγνωσμένα να εξασφαλίσουν τα προσωπικά τους σωσίβια και τις καταθέσεις τους στο εξωτερικό.
Χωρίς αιδώ προωθούν ανώνυμα και κωλυσιεργώντας ακόμα και το διπλό νόμισμα, τη διπλή ζωή. Το πρωί Ευρωπαίος και το βράδυ Έλληνας. Η ελίτ της μίζας στα ευρωπαϊκά σαλέ και ο εναπομείναν λαός στις τρώγλες του καραγκιόζη. Στη γονυκλισία για ένα κομμάτι ψωμί, για λίγη αξιοπρέπεια, για λίγη εθνική υπερηφάνεια.
Η Ελλάδα δεν μπορεί να σωθεί και δεν θα σωθεί. Οι ανίκανοι και εγκάθετοι ταγοί της, που επιβλήθηκαν στο σύνολο με τη μέθοδο της προπαγάνδας από το ίδιο κέντρο, αρνούνται να παραχωρήσουν την ελευθερία της χώρας. Θα την καταστρέψουν λόγω της ανικανότητάς τους. Θα την καταστρέψουν όπως ακριβώς κατέστρεψαν τη Μικρά Ασία το 1922 και την Κύπρο το 1974 άλλοι πρόγονοι εθνοσωτήρες. 
Θα την καταστρέψουν γιατί γαλουχήθηκαν επί 33 χρόνια σε ένα ψέμα στο οποίο κυριάρχησε το εμπόριο της σάρκας και η εκπόρνευση κάθε κρατικής θέσης. 33 χρόνια που κυριάρχησε η  καταλήστευση του δημόσιου χρήματος που είχε ως ενέχυρο την Ελλάδα και μετέτρεψε ανθρώπους ανίκανους σε ευυπόληπτους πολίτες. Στην ελπίδα του έθνους. Στους διαπραγματευτές του χθες και του σήμερα. Στη λαϊκή βούληση.
Η επόμενη ημέρα της καταστροφής πλησιάζει. Μία μέρα που ο πόνος θα γεννήσει στο τέλος την πραγματική Ελλάδα, όσο μικρή και αν είναι αυτή. Μία Ελλάδα καθαρή από τους κόπρους της μεταπολίτευσης που συναγωνίστηκαν στη διάλυση της χώρας, που γεννήθηκαν με την ψευδαίσθηση της ικανότητας.
Μία ημέρα που άγνωστοι σήμερα άνθρωποι, νέοι κατά βάση, θα σταματήσουν να μεταναστεύουν στη Γερμανία και θα δημιουργήσουν την ευρωπαϊκή Ελλάδα του πλούτου, αντάξια της ιστορίας της και των πλουτοπαραγωγικών της πηγών, μέλος μίας ισχυρής Ευρώπης. 
Μία ημέρα που η Ευρώπη θα είναι περήφανη για την Ελλάδα. Μία ημέρα που η Ελλάδα θα ανήκει πραγματικά στους Έλληνες όσο και αν 33 χρόνια κάποιοι δούλεψαν ως "αχυράνθρωποι" για να την ξεπουλήσουν στο σκοτάδι της αιωνιότητας και σήμερα πασχίζουν για τη συνέχιση της εκπόρνευσής της.
Διαπραγματευόμενοι την τιμή της, με τους γνωστούς ξένους νταβατζήδες της, ως τίποτα άλλο παρά ανίκανοι ντόπιοι ακάλυπτοι μεσάζοντες…
 
thedayaftergr.blogspot.gr