Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Ο Δρα Αναστάσιος Γκιολής στην 23η Εκπαιδευτική Συνάντηση EEA στο Ναύπλιο «Πολυπαραγοντική αντιμετώπιση του καρδιαγγειακού κινδύνου»

23d


Η 23η Εκπαιδευτική Συνάντηση της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης με τίτλο «Πολυπαραγοντική αντιμετώπιση του καρδιαγγειακού κινδύνου», διεξάγεται  το τριήμερο  22 – 24 Μαΐου 2015 στο ξενοδοχείο Kandia’s Castle στο Ναύπλιο.
Στη μεγάλη επιστημονική συνάντηση του Ναυπλίου συμμετέχουν καρδιολόγοι, γενικοί ιατροί , παθολόγοι από όλη την Ελλάδα, όπου ανταλλάσσουν απόψεις  - ιδέες για ότι νεότερο υπάρχει στο χώρο της. Καρδιολογίας.
http://assets.tanea.gr/ygeia/files/giatroi/Pitsabos%20Tetragoni.jpgΣτη 23η Εκπαιδευτική Συνάντηση της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης του Ναυπλίου , μεγάλη είναι και η συμμετοχή από ιατρούς της Κορινθίας.
Το παρών στη συνάντηση αυτή έδωσαν ο Καθηγητής Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Χρήστος Πίτσαβος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης  , ιατρός Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου & Διδάκτωρ Καρδιολογίας κ. Αναστάσιος Γκιολής.

Ο κ. Γκιολής μίλησε στους "ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" & στον Βασίλη Λάλο για την συνάντηση του Ναυπλίου όπου μας τόνισε τα εξής:

"Στόχος της συνάντησης  είναι η διεξαγωγή ανοιχτού διαλόγου αναφορικά με τους πολλαπλούς παράγοντες που οδηγούν σε καρδιαγγειακή νόσο, τις έρευνες που πραγματοποιούνται επί του γνωστικού αυτού αντικειμένου, τη διάγνωση και τη θεραπεία τους. 
Ή φετινή συνάντηση  επικεντρώνεται στο κλινικό κομμάτι της καθημερινότητας του καρδιολόγου, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και τους προβληματισμούς γύρω από την αμεσότερη και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των ασθενών. Ελπίδα και πεποίθησή μας είναι πως μέσω της συνάντησής μας να αναζητηθούν λύσεις, ώστε να βελτιωθεί τόσο η καθημερινή πρακτική όλων μας όσο και η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους ασθενείς μας. Τέλος, εκτεταμένη αναφορά γίνεται στα νέα φάρμακα και τις νέες θεραπείες των καρδιαγγειακών παθήσεων."