Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Ολοταχώς για τη Γ Εθνική ο Ιάλυσος νίκησε 4 - 0 τον Α. Ο. Ζευγολατιού

8
Άλλη μια νίκη στον δρόμο της ανόδου για την Γ' Εθνική πέτυχε ο Ιάλυσος ο οποίος επικράτησε άνετα στη Ρόδο με 4 - 0 επί του ΑΟ Ζευγολατιού. Οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και δίκαια έφθασαν στη νίκη.  Οι φιλοξενούμενοι για ένα διάστημα στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου έδειξαν να πατούν καλά στον αγωνιστικό χώρο και να δείχνουν επικίνδυνοι όμως οι γηπεδούχοι γρήγορα κατάφεραν να επιβάλλουν και πάλι τον ρυθμό τους. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι και "καθάρισαν" εύκολα τον αγώνα.
Στο 11' μετα από λάθος του  Παφιάκη, "έκλεψαν" τη μπάλα οι φιλοξενούμενοι και βγήκαν στην αντεπίθεση αλλά η πάσα του Μυργιώτη προς τον Δ. Καραίνδρο ανακόπηκε μετά από υπόδειξη οφσαϊντ του κ. Σγάντζου.
Στο 22' ο Μαθιός έκανε τη σέντρα σουτ από τα αριστερά, ο Μητσόπουλος έδιωξε με τα ακροδάκτυλα, η μπάλα πήρε ύψος και γύρισε προς την εστία αλλά πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος διώχθηκε από τον Αυγέρη με κεφαλιά.
Ευκαιρία για τον ΑΟΖ στο 25' με τον Μυργιώτη να μπαίνει πολύ επικίνδυνα στην περιοχή. Άργησε να σουτάρει και όταν το έκανε η μπάλα κόντραρε στον συμπαίκτη του (Δ. Καραϊνδρο) και κατέληξε άουτ).
Στο 30' ο Γεωργαρής έκανε μια εξαιρετική προσπάθεια από τα αριστερά αποφεύγοντας δυο αντιπάλους. Μπήκε στην περιοχή και έκανε ένα πολύ επικίνδυνο σουτ όμως η μπάλα πέρασε ελαφρώς πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.

 Ο Ιάλυσος έχει την υπεροχή, είναι καλύτερος αλλά δεν μπορεί να βρει τον διάδρομο προς την αντίπαλη εστία για να μπορέσει να σκοράρει.
Στην επανάληψη οι Ροδίτες άνοιξαν το σκορ όταν στο 60' ο Παφιάκης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Σπάρταλης  με πλασέ έκανε το 1 - 0 για τον Ιάλυσο.
Πέντε λεπτά αργότερα στο 65' ο Αθανασίου έκανε πάσα στον Χατζηφούντα ο οποίος μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή, πάσαρε στον αφρούρητο Μαθιό και αυτός από κοντά πετυχε με πλασέ το 

2 - 0.  Στο 75' ο Χατζηλιόντας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Μαθιός με ένα εκπληκτικό εναέριο σουτ έκανε το 3 - 0. Στο 82΄ ο Χατζηφούντας έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Μαθιός πάσαρε στον Μπιγκό και αυτός με πλασέ σημείωσε το  τελικό 4 - 0.

ΙΑΛΥΣΟΣ: Λουτριώτης, Σταυλάς (83' Χατζηπέτρος), Παφιάκης, Παπαδημήτρης, Φυλακούρης, Αθανασίου, Ρεκλείτης (79' Μπιγκό), Χατζηλιόντας, Σπάρταλης (74' Καρπαθάκης), Χατζηφούντας, Μαθιός
Α. Ο. ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ: Μητσόπουλος, Παληός, Παϊνέσης, Αυγέρης, Ζάρκος, Σπυρόπουλος, Γεωργαρής (38' λ.τ. Πετρόπουλος), Γ. Καραϊνδρος, Μμυργιώτης (74' Δανιήλ), Μπούκης (76' Ντόκος), Δ. Καραίνδρος 


Στον άλλο αγωνα του ομίλου μεγάλο σκορ πέτυχε και η Θύελλα Ραφήνας με 5 - 0 επί του Ακράτητου.
Στο 35' ο Μουλλάκης εκτελεί φάουλ από αριστερά, η μπάλα βρίσκει τον Δημοσπύρο στο δεύτερο δοκάρι και εκείνος με κεφαλιά  γεμίζει στην περιοχή και ο Μανουσάκης  σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας. το 1 - 0. Στο 38' ο Αθανασόπουλος έβγαλε την σέντρα ο Σαββόπουλος την έδιωξε και ο Χαρακτίδης με σουτ έκανε το 2 - 0.
Η Θύελλα μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 52´ με πλασέ του Αθανασόπουλου π έκανε το 
3 - 0.
 Στο 58'ο Δυμοσπύρος εκτέλεσε  κόρνερ και ο Μανουσάκης  με κεφαλιά έκανε το 4 - 0. Στο 85' ο Μαργιέτης  διαμόρφωσε το τελικό 5-0 μετά από σέντρα του Ντόσκα,
Θύελλα Ραφήνας : Κατσιούλης, Τσέλιος(54´Οικονόμου), Προδρόμου, Μανουσάκης, Τασσόπουλος, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης(49'Μαργιέτης), Ντόσκας, Αθανασόπουλος(61'Μπαξεβάνης), Μουλλάκης,Δημοσπύρος.
Ακράτητος : Σαββόπουλος, Αγκάνωβ, Ζησούδης, Λαβρεντίεβ, Παναγιώτου, Πλαβούκος(59'Τζάνος), Λούντζης, Πούλης(Τσαλερίδης), Καλέμι(48'Τοση), Γκότσης, Παρασίδης.


Τα αποτελέσματα
11ος όμιλος
Ιάλυσος - Α. Ο. Ζευγολατιού    4 - 0
Θύελλα Ραφήνας - Ακράτητος  5 - 0

Η Βαθμολογία
( Σε 4 αγώνες)
Ιάλυσος        9 - 2   10
Θύελλα  Ρ.    8 - 2     8
Ζευγολατιό   4 - 7     3
Ακράτητος    1 - 11   1 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (5η-24/5)
Ακράτητος-Ιάλυσος
Α. Ο. Ζευγολατιού-Θύελλα Ραφήνας