Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Σύλληψη στη Λυγιά 24χρονου τσιγγάνου Μαζί με άλλους 2 ρομά έκλεβαν αυτοκίνητα και μαγαζιά στην Κορινθία

Λίγες ώρες μετά τις ληστείες και τις κλοπές... ήρθαν οι χειροπέδες για 34χρονο στην ΑργολίδαΕξιχνιάστηκαν από την ασφάλεια Κορίνθου, διαρρήξεις και κλοπές σε καταστήματα κι αυτοκίνητα στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας και για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται τρεις τσιγγάνοι 24, 18 και 16 ετών, εκ των οποίων ο 24χρονος συνελήφθη στη Λυγιά Κορινθίας, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι η ομάδα των τσιγγάνων, με διάφορες συνθέσεις, έκαναν τις τελευταίες δέκα ημέρες, πέντε διαρρήξεις και κλοπές καταστημάτων και δύο κλοπές αυτοκινήτων στην Κόρινθο, στα Λουτρά Ωραίας Ελένης, στο Λέχαιο και στην παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, αφαιρώντας χρήματα, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικές συσκευές, διάφορα αντικείμενα και είδη περιποίησης αυτοκινήτου.

Μέρος των κλεμμένων χρημάτων και αντικειμένων, καθώς και τα δύο αυτοκίνητα, βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από την ασφάλεια Κορίνθου, για την εξακρίβωση τυχόν συμμετοχής τους σε παρόμοια αδικήμάτα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ