Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Τρομοκράτες, εκτελεστές, αναρχικοί, συνιστώσες, γραφικοί και Κλόουν αποφασίζουν για το μέλλον μας

anarxia-elladaΟι αριστερές ανώμαλες ιδεοληψίες έχουν κυριαρχήσει. Η κυβέρνηση αποφασίζει (και) με ...πράξεις νομοθετικού περιεχομένου (που καταδίκαζε όταν ήταν αντιπολίτευση), για το μέλλον μας, με κύριο γνώμονα τι θα πει η συνιστώσα «Ρόζα», τι θα πουν οι συνιστώσες «υπουργοί» και ανάλογα με τις ορέξεις αναρχικών και τρομοκρατών εντός και εκτός φυλακής.

Οι καταλήψεις από εγκληματικά στοιχεία έχουν αναχθεί σε ιδεολογικό αγώνα κατά της «καπιταλιστικής» κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, που τις υπερασπίζεται η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, ο γραφικός Γλέζος και πολλοί υπουργοί.. Σουρεάλ!!!

Οι εκτελεστές της 17Ν και οι λοιποί διεστραμμένοι «serial killers» που έχουν βαφτιστεί αγωνιστές και έχουν τύχει της υπεράσπισης δικηγόρων του ΣΥΡΙΖΑ, αποφασίζουν για τις νομοθετικές ρυθμίσεις. Φτάνουν δε σε τέτοιο σημείο που ακόμη και οι μέχρι χτες μοναδικοί φίλοι Αμερικάνοι –προς την οικονομική κρίση της Ελλάδας - εξοργίζονται!! Η εθνική απομόνωση της Ελλάδας πέρασε και σε άλλες ηπείρους..

Συνιστώσες «υπουργοί» της πτέρυγας Λαφαζάνη και κάθε άλλου γραφικού πατερούλη της αριστεράς, έχουν αναλάβει να στείλουν την Ελλάδα στην απομόνωση, αντιτιθέμενοι σε επενδύσεις και σε οποιαδήποτε ρύθμιση που μπορεί επιτέλους να ξεκολλήσει την οικονομική ασφυξία. Αντί αυτού καταφεύγουν στη λεηλασία ταμείων και των πανταχού αποθεματικών.

Υποκριτές της αριστερής ευαισθησίας άφησαν «ξεκρέμαστους» τους χιλιάδες εργαζόμενους στις Σκουριές, όταν κάποτε συμπαραστέκονταν για τις ανάγκες της αντιπολίτευσής τους και μόνο.

Βουλευτές και υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ προκαλούν με τις life style φωτογραφήσεις τους με πισίνες, αστακούς και ακριβά ρούχα, θέλοντας να υπενθυμίσουν πόσο μπανανία θεωρούν τη χώρα που κυβερνούν.

Η λέξη ανάπτυξη έχει γίνει άγνωστη λέξη (αφού πελάτες του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται μόνο στο Δημόσιο τομέα) και ο τουρισμός είναι πια έρμαιο των ορέξεων των αναρχικών και της ανοικτής μεταναστευτικής πολιτικής της κυρίας Τασίας.

Αυτό αποφάσισε ο κυρίαρχος λαός; Που σήμερα, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως αποσύρει την εμπιστοσύνη του, αντικαθιστώντας την με φόβο!

Η απάντηση των δημοκρατικών επιλογών του κυρίαρχου λαού, στην ακροδεξιά ρητορική και τις τραγικές γκάφες του Αντώνη Σαμαρά, ήταν ο Αλέξης και οι συνιστώσες του; Ήταν ο Κλόουν Βαρουφάκης (κατά τον Ανδρέα Λοβέρδο);

Επαμεινώνδας Στεργιόπουλος
www.tokentro.gr