Με αφορμή τη λήξη του Πρωταθλήματος της Α1' Κατηγορίας το Διοικητικό Συμβούλιο του Αστέρα Δερβενίου ευχαριστεί θερμά τους φίλους του Συλλόγου, που για άλλη μια χρονιά έδωσαν δυναμικά το παρόν τόσο στους εντός, όσο και στους εκτός έδρας αγώνες. Μάλιστα κατά τη φετινή περίοδο σημειώθηκε ρεκόρ εισιτηρίων στους εντός έδρας αγώνες μας.
Επίσης ως Δοικητικό Συμβούλιο του Αστέρα συγχαίρουμε την ομάδα του Α.Ο. Ζευγολατιού για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Κορινθίας και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στους αγώνες μπαράζ. Αξίζει όμως να σταθούμε όμως και σε δύο άλλους ιστορικούς συλλόγους που πραγματοποίησαν αντίθετες μεν, αλλά εξίσου αξιοσέβαστες πορείες στο φετινό Πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας. Αξίζουν τα συγχαρητήριά μας, στη νεανική ομάδα του Ηρακλή Ξυλοκάστρου, για την επιμονή και προσπάθειά της παρά τις πολλές δυσκολίες που αντιμετώπησε φέτος και στην πολύ καλή ομάδα του Τενεάτη Αθικίων, για την πρώτη της μετά από αρκετό καιρό παρουσία της στην Α1 Κατηγορία.
Τέλος θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους και τα μέλη του Αστέρα Δερβενίου, πως οι αγωνιστικές δραστηριότητες του Συλλόγου δεν τελείωσαν καθώς η παιδική μας ομάδα συνεχίζει να αγωνίζεται στα πλαίσια του Παιδικού Πρωταθλήματος Κορινθίας, ενώ για την ανδρική ομάδα έχουν προγραμματιστεί φιλικοί αγώνες, αρχής γενομένης το Σάββατο 25/4 με τον ΠΑΣ Ελλάς Βέλου και τη συμμετοχή στο τουρνουά "Γιώργος Παρράς" που διοργανώνει στο Ξυλόκαστρο ο Πανκαμαριακός την Κυριακή 3/5.
Επίσης ανακοινώνεται ότι μέσα στον Μαΐο θα συγκληθεί Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου, ώστε να γίνει αποτίμηση της αγωνιστικής περιόδου 2014-15 και να συζητηθεί ο σχεδιασμός της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Από το Δ.Σ.