Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Επ' αόριστον αναβολή στην Κομοτηνή του αγώνα Πανθρακικός - Ολυμπιακός...

Αναβολή στην Κομοτηνή, νίκες για Αστέρα και Εργοτέλη Αναβλήθηκε λόγω ακαταλληλόλητας του αγωνιστικού χώρου η αναμέτρηση ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Ολυμπιακό, που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί το βράδυ του Σαββάτου (19:30), στο γήπεδο της Κομοτηνής.

Ο διαιτητής Δελφάκης επιθεώρησε τρεις φορές τον αγωνιστικό χώρο μαζί με τους βοηθούς του και ύστερα από ενδελεχή εξέταση απεφάνθη ότι είναι εντελώς ακατάλληλος για την διεξαγωγή της συνάντησης, καθώς η συνεχής βροχόπτωση που πλήττει την περιοχή από χθες τον είχε μετατρέψει σε «βούρκο».
Μάλιστα, η Σούπερ Λιγκ ανακοίνωσε στις 20:15 το βράδυ του Σαββάτου, την επ' αόριστον αναβολή, κρίνοντας πως δεν μπορεί να διεξαχθεί το ματς ούτε σε 24 ώρες, ενώ  η αναμέτρηση θα οριστεί εκ νέου από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, αφού η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δεν επέτρεπε τη διεξαγωγή του ούτε την Κυριακή.

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ:


«Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με το άρθρο 21 παρ. 1 (α) του Κ.Α.Π., κατόπιν της προ ολίγου αναβολής του αγώνα Πανθρακικός - Ολυμπιακός και αφού ελήφθη υπόψη η τεχνική έκθεση της εταιρείας συντήρησης του αγωνιστικού χώρου που κατηγορηματικά αποκλείει τη διεξαγωγή του αγώνα όχι μόνο για την επόμενη ημέρα, αλλά για μακρότερο χρονικό διάστημα (ακόμη και για την περίπτωση που βελτιωθούν άρδην οι επικρατούσες καιρικές συνθήκες), ο εν λόγω αγώνας δε θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή, την ίδια ώρα, αλλά θα οριστεί εκ νέου από τη διοργανώτρια αρχή».