Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Δένδιας: Να διδαχθεί ο Σαμαράς από την αριστερά.. και να συζητάει


dendias-mega08032015Καταιγιστικός ο τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας κατά την παρουσία του στο πρωινό του MEGAκαι λίγες ώρες πριν τη σύγκληση του κεντρικού πολιτικού οργάνου της ΝΔ.

Ο Νίκος Δένδιας, στοχοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες από το περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά και από τον ίδιο τον τέως πρωθυπουργό, γιατί επέμεινε στην άποψη πως πρέπει να γίνει συνέδριο για να επαναπροσδιορίσει το ρόλο της η ΝΔ απέναντι στην κοινωνία.
Σήμερα επανέλαβε το αυτονόητο, πως η ΝΔ έχει υποστεί τη χειρότερη ήττα της και αν δεν κάνει τώρα Συνέδριο πότε θα κάνει;

Ο Νίκος Δένδιας κάλεσε τον Αντώνη Σαμαρά να διδαχθεί από την Αριστερά η οποία συζητά, καθώς ο πρόεδρος της ΝΔ είχε αρνηθεί το Συνέδριο ως απειλή εσωστρέφειας.

Ο Νίκος Δένδιας είναι ο πολιτικός που αν και προερχόμενος από την Κέρκυρα, κατάφερε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να κερδίσει τις καρδιές των πολιτών της Αττικής αλλά και όλης της Ελληνικής επικράτειας, καθώς συνέβαλε καθοριστικά, ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη, στην ευταξία της πόλης των Αθηνών. Αυτό του έδωσε τη δυνατότητα και την άνεση σήμερα να εκφράζει ως ο πρώτος εκλεγμένος στη Β’ Αθηνών, μεγάλη μερίδα Νεοδημοκρατών αλλά και πολιτών που βρίσκονται στο χώρο της κεντροδεξιάς.

Η επιμονή του Νίκου Δένδια για επανακαθορισμό του ιδεολογικού αφηγήματος της ΝΔ, έχει ως ακόμη ως σκοπό να αποκλειστούν εκείνες οι ακραίες φωνές στο κόμμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, που το συρρικνώνουν και το απομονώνουν από την κοινωνία.

reporter
www.tokentro.gr