Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Παραιτήθηκε ο Αβραμόπουλος από αντιπρόεδρος της ΝΔ

Παραιτήθηκε ο Αβραμόπουλος από αντιπρόεδρος της ΝΔΤην παραίτησή του από τη θέση του αντιπροέδρου της ΝΔ ανακοίνωσε το μεσημέρι της Κυριακής ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Ο Επίτροπος Μετανάστευσης γνωστοποίησε την απόφασή του μιλώντας στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ προκαλώντας νέα σενάρια στα εσωκομματικά του κόμματος.

«Επιθυμώ εδώ να δηλώσω, ότι λόγω της συνεχούς ενασχόλησης μου με τα ευρωπαϊκά θέματα, σε καθημερινή βάση, και με το βάρος ευθύνης ενός εκ των ισχυρότερων πολιτικών χαρτοφυλακίων της ευρωπαϊκής επιτροπής, θέτω σήμερα στη διάθεση του προέδρου και της παράταξης, την τιμητική θέση του αντιπροέδρου της ΝΔ, ώστε αυτή, σε αυτό το στάδιο που ακολουθεί, να καλυφθεί από ένα στέλεχος που θα είναι κοντά και καθημερινά στον αγώνα της παράταξης μας» τόνισε ο κ. Αβραμόπουλος και πρόσθεσε:

Θεωρώ επίσης, ότι η κάλυψη και της δεύτερης θέσης αντιπροέδρου από έναν εκπρόσωπο της νέας γενιάς, θα ήταν ουσιαστική και χρήσιμη. Ειναι ώρα να γεφυρώσουμε τις γενιές σε αυτήν την παράταξη. Εγώ από τις Βρυξέλλες θα είμαι μαζί σας και εδώ.»