Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Υγείας και Πρόνοιας της ΚΕΔΕ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου και ώρα 12 το μεσημέρι  η πρώτη συνεδρίαση της  Επιτροπής Υγείας και Πρόνοιας της ΚΕΔΕ, στα γραφεία της ΄Ενωσης (Γενναδίου 8 & Ακαδημίας 65, 3ος  όροφος). Στην συνεδρίαση, που προέδρευσε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και πρόεδρος της επιτροπής κ. Γέωργιος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, παρών ήταν και το μέλος της ίδιας επιτροπής κ. Αναστάσιος Γκιολής Δημοτικός Σύμβουλος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης.
Τα θέματα που  συζητήθηκαν κατά την πρώτη συνεδρίασση της Επιτροπής Υγείας και Πρόνοιας της ΚΕΔΕ, ήταν τα εξής
1) Ενημέρωση από τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ για  το Ε.Π. Επισιτιστικής  και Βασικής Υλικής Συνδρομής για τους απόρου» για την Προγραμματική Περίοδο 2014-2020 .
2) Συνοπτικός απολογισμός δράσης και του έργου της προηγουμένης Δημοτικής περιόδου 2011 - 2014 , επί των θεμάτων που επεξεργάστηκε η επιτροπή Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Απασχόλησης της ΚΕΔΕ.
3) Ενημέρωση επί  των συναφών με το θεματικό αντικείμενο της Επιτροπής των θέσεων και διεκδηκήσεων της Αυτοδιοίκησης , πρώτου βαθμού, βάσει του Υπομνήματος που κατετέθει πρός στους πολιτικούς Αρχηγούς των κομμάτων ( Ιανουάριος 2015).
4) Διαμόρφωση του πλαίσιου δράσης και χάραξη  των κατευθήνσεων της Επιτροπής στη τρέχουσα Δημοτική περίοδο.
5) Ενημέρωση επι  των σχετικών αποφάσεων, που ελήφθησαν από το Δ. Σ. της ΚΕΔΕ, από την συγκρότησή του 25/10/14 έως και σήμερα.
6) Συζήτηση των τρέχωντων θεμάτων ενδιαφέροντος της Επιτροπής και διατύπωση πρωτάσεων για την εισαγωγή τους στο Δ. Σ της ΚΕΔΕ και τη λήψη σχετικης απόφασης.