Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Έτοιμος και αποφασισμένος να παλέψει για τη μεγάλη ανατροπή είναι απόψε ο Ολυμπιακός


Έτοιμος και αποφασισμένος να παλέψει για τη μεγάλη ανατροπή είναι απόψε ο Ολυμπιακός. Ο Θρύλος φιλοξενεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Ντνίπρο (Live από τον , 22:05, ΑΝΤ1) στο δεύτερο παιχνίδι της φάσης των «32» του Europa League και γνωρίζει τι χρειάζεται για να γράψει ιστορία.Οι πρωταθλητές Ελλάδος είναι αποφασισμένοι να γράψουν ιστορία και να ανατρέψουν για πρώτη φορά στην ευρωπαϊκή τους πορεία σκορ με 2 γκολ διαφορά.
Τα πράγματα δεν είναι απλά, δεν είναι εύκολα. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από μία σειρά μέτριων εμφανίσεων, αλλά ο κόσμος θα είναι δίπλα στην ομάδα, να την στηρίξει στα δύσκολα και να την σπρώξει σε μία μεγάλη επιτυχία, σε μία μεγάλη ανατροπή.
Ο Βίτορ Περέιρα και οι παίκτες της ομάδας ξέρουν τι χρειάζεται για να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί σήμερα το βράδυ και θα δώσουν τη δική τους «μάχη», προκειμένου ο Θρύλος να δώσει το «παρών» και στην αυριανή κλήρωση για τους «16» του Europa League...
Ο Βίτορ Περέιρα σκέφτεται να «φρεσκάρει» την ενδεκάδα και να την κάνει πιο επιθετική σε σχέση με το ντέρμπι της Λεωφόρου. Ο Ρομπέρτο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Ελαμπντελαουί, Αυλωνίτη, Σιόβα και Μαζουάκου να συνθέτουν την αμυντική γραμμή. Ως ανασταλτικός χαφ θα αγωνιστεί ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, έχοντας για παρτενέρ στη μεσαία γραμμή τον Παϊτίμ Κασάμι. Ρόλο οργανωτή θα αναλάβει ο Τσόρι Ντομίνγκεζ, με τον Κώστα Μήτρογλου να παίρνει θέση στην κορυφή της επίθεσης και τους Φορτούνη και Ντοσεβί στα άκρα.
Την αποστολή του Ολυμπιακού συμπληρώνουν οι Μέγερι, Σαντάνα, Εντινγκά, Διαμαντάκος, Αφελάι, Ντουρμάζ και Μπενίτες.
Εισιτήρια υπάρχουν στο Καραϊσκάκη και θα διατίθενται μέχρι την ώρα του αγώνα.
Ο Ολλανδός Ντάνι Μακέλι θα είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης.