Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Η Ντόρα… καλωσόρισε τον Τσίπρα στον ρεαλισμό

Η Ντόρα… καλωσόρισε τον Τσίπρα στον ρεαλισμό 
 Στην τηλεόραση του Bloomberg παραχώρησε συνέντευξη η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας για τα νέα δεδομένα τα οποία διαμορφώνονται μετά τη συμφωνία του Eurogroup.
Το κορυφαίο στέλεχος της Κεντροδεξιάς και πρώην Υπουργός Εξωτερικών των κυβερνήσεων του Κώστα Καραμανλή, είχε δώσει προεκλογικά ομηρικές μάχες με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ, προβλέποντας την… αναστροφή στην οποία θα υποχρεούνταν μετά την αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου.
Σήμερα που εκείνη η πρόβλεψη έχει γίνει πραγματικότητα, η Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε στην τηλεόραση του Bloomberg και… καλωσόρισε τον Αλέξη Τσίπρα στον ρεαλισμό, αναφερόμενη στη στροφή της κυβέρνησης και την αποδοχή όσων πρέπει να κάνει η Ελλάδα, για να παραμείνει όρθια και να αποφύγει ακραίες, αρνητκικές εξελίξεις.
Η Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρθηκε ακόμη στο θέμα των μεταρρυθμίσεων, τονίζοντας ότι η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει εκείνες που συμβάλλουν στο να πάει η χώρα μπροστά, ενώ θύμισε ότι η ίδια ήταν από την πρώτη στιγμή υπέρ της στρατηγικής των μεταρρυθμίσεων, επισημαίνοντας μάλιστα ότι η κυβέρνηση της ΝΔ θα μπορούσε να είχε προχωρήσει πολύ πιο μπροστά στον τομέα αυτό.