Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Αποκάλυψη: Αυτόν θα προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο ΣΥΡΙΖΑ! (photo)

2Ο υπουργός Επικρατείας και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Δημ. Σταμάτης δήλωσε ότι οι πληροφορίες της Νέας Δημοκρατίας αναφέρουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταλήξει στο πρόσωπο που θα προτείνει για τη θέση του προέδρου της Δημοκρατίας, αλλά δεν το αποκαλύπτει.
Σε δεύτερη ερώτηση των δημοσιογράφων στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ Fm ο κ. Σταμάτης είπε ότι το πρόσωπο αυτό είναι ο Νίκος Κωνσταντόπουλος.
Όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε αν θα τον ψήφιζε η ΝΔ, απάντησε: Ποτέ, ποτέ, ποτέ. Και εξήγησε ότι αφενός «δεν πληροί τα κριτήρια της θέσης και αφετέρου «είναι αυτός που ξεκίνησε τη φημολογία της λάσπης για χρηματισμό βουλευτών προκειμένου να εκλέξει η ΝΔ πρόεδρο Δημοκρατίας και στη συνέχεια δεν προσκόμισε κανένα στοιχείο, γιατί απλώς δεν είχε.»
Σε ότι αφορά τη φημολογία για επιλογή, από τον ΣΥΡΙΖΑ, του επιτρόπου Δημήτρη Αβραμόπουλου, τη χαρακτήρισε «ανέξοδη φημολογία χωρίς αντίκρισμα» και υπενθύμισε ότι ο κ. Αβραμόπουλος είναι αντιπρόεδρος της ΝΔ και ήταν μέλος όλων των κυβερνήσεών της.
Τέλος, σημείωσε ότι η ΝΔ θα προτείνει και πάλι για πρόεδρο Δημοκρατίας τον κ. Σταύρο Δήμα, που είναι μια εξαίρετη επιλογή.

arouraios.gr