Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Δήμητρα Αγγελάκη: Η 25χρονη υποψήφια "έκπληξη" στην Α' Αθήνας



Σε ηλικία μόλις 25 ετών, η περιφερειακή σύμβουλος Κεντρικού Τομέα Αθηνών Δήμητρα Αγγελάκη υποβάλλει την υποψηφιότητά της για βουλευτής στην Α' Αθήνας. Πρόκειται για τη νεαρότερη υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας σε αυτές τις εκλογές, η οποία έχει έντονη κοινωνική προσφορά και συμμετοχή σε ποικίλες εθελοντικές εργασίες και ομαδικές αθλητικές δραστηριότητες. 


Το βιογραφικό της

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1989 και πήγε σχολείο στα Χανιά, απ’ όπου και κατάγεται. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Πατρών και αποφοίτησε από το Μαθηματικό τμήμα. Έχει διακριθεί στους πανελλήνιους μαθηματικούς διαγωνισμούς («Θαλής» και «Ευκλείδης») της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας. Έχει πτυχίο Γερμανικών (Zertifikat Deutsch) και Αγγλικών (Profficiency Cambridge και Michigan).

Παράλληλα με τις σπουδές της, ασχολήθηκε ενεργά με τον αθλητισμό και αγωνίστηκε στην ομάδα πετοσφαίρισης του Α.Ο. Κύδων Χανίων. Από τα μαθητικά της χρόνια, προβαίνει σε διάφορες κοινωνικές δράσεις, δείχνοντας ιδιαίτερη ευαισθησία για τα αδέσποτα ζώα και προσφέροντας εθελοντική εργασία σε καταφύγια φιλοξενίας τους.

Επίσης, συμμετείχε σε ομαδικές δράσεις για ανάδειξη της χλωρίδας και γενικά του φυσικού περιβάλλοντος της Κρήτης, με την εκπόνηση και παρουσίαση εργασίας, σε συνεργασία με το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων.

Η Δήμητρα Αγγελάκη, μέχρι «χθες» ήταν φοιτήτρια και σήμερα ζει κι αυτή τα μύρια προβλήματα της γενιάς της. Μιάς γενιάς που τόσο έχει αδικηθεί και που προκαλείται να ενεργοποιηθεί, προκειμένου να δηλώσει την παρουσία της στο ελληνικό γίγνεσθαι και να εκδηλώσει την απαίτησή της για εκσυγχρονισμό λειτουργίας της κρατικής μηχανής.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η Δήμητρα Αγγελάκη, διαθέτει ικανή βιωματική εμπειρία, ώστε να γνωρίζει το πώς πρέπει να δοθούν οι μάχες της γενιάς της για να ορθοποδήσει ο τόπος μας.

Μετά την επιτυχία της στην Περιφέρεια Αττικής, φαίνεται πως η Νέα Δημοκρατία ποντάρει αρκετά στην 25χρονη μαθηματικό για την επόμενη ημέρα!
 
KONTRA NEWS