Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015

ΕΛΑΣΆρθρο της
Βαρβάρας Γελαδάκη

Εμφάνιση barbar.jpg Σε μια εποχή με πολλά προβλήματα που ταλαιπωρουν την  κοινωνία, η προστασία των πολιτών αποτελεί, για τη Ν.Δ., πρωταρχικό καθήκον. Ο αφοπλισμός των αστυνομικών, που επικαλειται ο ΣΥΡΙΖΑ, θα μειώσει την επιχειρησιακή ικανότητα της ΕΛΑΣ και θα βάλλει την κοινωνία σε πολλές περιπέτειες. Η ανάπτυξη και η κοινωνική πρόοδος θα έρθουν μόνο σε ένα πλαίσιο ειρηνικής ασυνύπαρξης, ώστε όλες οι κοινωνικές δυνάμεις να συμμετέχουν στην αναγέννηση της πατρίδας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ μέσα από μια ανέξοδη επαναστατική ρητορία θα μετατρέψει την Ελλάδα σε όμηρο των μειωψηφιών, που θίγοντται τα συντεχιακά τους συμφέροντα. Η κοινωνική ειρήνη θα τεθεί σε αμφισβήτηση  και η χώρα θα μπει σε περιπέτειες. Εμείς θέλουμε μια ΕΛΑΣ που μπορεί να διατηρήσει την κοινωνική ειρήνη, δίπλα στον πολίτη, με τις επιτυχίες της απέναντι στην εγχώρια και τη διεθνή τρομοκρατία.
Τα πρόσφατα γεγονότα στη Γαλλία δεν αφήνουν πολλά περιθώρια, οι πολίτες πρέπει να προστατεύονται και η νομιμότητα να κυριαρχει σε μια ευνοούμενη πολιτεία. Η πραγματικότητα μέσα από τη λογική του ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί στην κοινωνική αποσύνθεση που κυριαρχεί στις μικρές μειοψηφίες. Την ίδια στιγμή η ΕΛΑΣ είναι αυτή που είναι αποτελεσματική και εγγυάται την ασφάλεια των πολιτών.
Στηρίζουμε τα σώματα ασφαλείας κι έχουμε εμπιστοσύνη στις ικανότητές τους, ιδιαίτερα τώρα που η κοινωνία μας ταλαιπωρείται από φαινόμενα πολιτικού και θρησκευτικού εξτρεμισμού. Ο ρόλος της ΕΛΑΣ παραμένει αποφασιστικός και είναι πάντα στην υπηρεσία του πολίτη.

Βαρβάρα Γελαδάκη
Ιατρός Βιοπαθολόγος – Μικροβιολόγος
Υποψ. Βουλευτής Β΄Αθηνών Ν. Δ. 


Υποσημείωση:
Η Βαρβάρα Γελαδάκη γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι Ειδ. Βιοπαθολόγος – Μικροβιολόγος. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Βελιγραδίου και από το 2009, εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας, Αγία Όλγα-Κωνσταντοπούλειο.
Ξεκινώντας ως μέλος της τοπικής της Ν.Δ. στην Ν. Ιωνία εισήλθε στην ενεργό πολιτική δράση και αποτέλεσε ιδρυτικό στέλεχος της νομαρχιακής της Ν.Δ. στο Βελιγράδι.
Από το 2005 έως το 2009, ήταν Αντιπρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας «ΠΙΝΔΟΣ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ – ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΧΥΜΟΙ – ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ – Α.Ε.», με διακριτικό τίτλο «ΝΕΡΟ ΠΙΝΔΟΥ Α.Ε.»
Αποτέλεσε Γενική Διευθύντρια, για το διάστημα 2007-2009, της εταιρείας «AB CAPITAL CONSULTING D.O.O.», με έδρα το Βελιγράδι και αντικείμενο Διεθνές Εμπόριο Μετάλλων / Σύμβουλοι Επιχειρήσεων.
Είναι Γενική Γραμματέας του Δ.Σ. της ΜΚΟ «ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ», με κύρια ενασχόληση την αφιλοκερδή προσφορά Ιατρικής βοήθειας στην Τρίτη ηλικία καθώς και Ειδικός Γραμματέας του Πολιτιστικού, Λαογραφικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Σουνίου και Ποσειδωνίας «Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ».
Με την αποφοίτηση της από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδας, γίνεται ενεργό μέλος του Συλλόγου Αποφοίτων (American College Alumni Association).

Μιλάει αγγλικά, σερβικά, γερμανικά, ιταλικά, βουλγαρικά και ισπανικά και έχει εργαστεί ως μεταφράστρια σε πολυεθνικές εταιρείες, στο αντικείμενο των συμβάσεων.
Έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Ευρωκοινοβούλιο του Στρασβούργου, σε Πανευρωπαϊκή Συνάντηση Νέων, με θέμα «Αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής του Μάαστριχτ και οι επιπτώσεις τους για την Ελλάδα» και ήταν Αντιπρόσωπος Σερβικών Πανεπιστημίων για την Ευρώπη και την Αφρική.

Από το 2004, ξεκίνησε να προσφέρει εθελοντική ιατρική εργασία, στην Παθολογική Κλινική του Ιατρικού Αθηνών, με την Ιατρική Ομάδα του καθηγητή κ. Δούκα. Έχει επιτύχει να οργανώσει μια ομάδα ιατρών και τεχνικών για την προσφορά δωρεάν τεστ ακουστικής ικανότητας στην τρίτη ηλικία, σε μια συνεργασία με τα ΚΑΠΗ των δήμων Ηρακλείου, Ν. Ιωνίας, Δάφνης – Υμηττού, Πεύκης καθώς και με Ιδρύματα ατόμων με ειδικές ικανότητες.

Το 2006 έθεσε υποψηφιότητα για Νομαρχιακή Σύμβουλο, με τον συνδυασμό της Υπερνομαρχίας Δράσης.
Στις Εθνικές Εκλογές του 2009 και του 2012, με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας θέτει υποψήφια Βουλευτής της Β’ Εκλογικής Περιφέρειας Αθηνών.