Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

O... χλωμός Αστέρας πέρασε άνετα ( 0 - 2) από τον Βόλο επί της Νίκης


O... χλωμός Αστέρας πέρασε άνετα από τον Βόλο Δύσκολη... Νίκη για τον Αστέρα μέσα στο ΒόλοΧωρίς να πιάσει υψηλά επίπεδα απόδοσης ο Αστέρας Τρίπολης με γκολ, των Μπακασέτα (41') και Μάσα (90+3) νίκησε εκτός έδρας σε εξ αναβολής αγώνα της 6ης ημέρας για πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, τη Νίκη Βόλου 2-0 και πέρασε στην 4η θέση της βαθμολογίας.
Με την έκτη αυτή νίκη του ο Αστέρας βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα της κατάταξης με 20 βαθμούς, ενώ η Νίκη Βόλου παρέμεινε ουραγός με παθητικό 9 ήττες και μόλις 4β, κάνοντας ακόμη πιο δύσκολη την υπόθεση παραμονής στην κατηγορία.
Η ομάδα της Τρίπολης ήταν γενικά καλύτερη στο παιχνίδι, το οποίο θα πρέπει να επισημανθεί ότι δεν είχε ιδιαίτερες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Σουτ του Λούι στο 9΄ πέρασε δίπλα από τα δοκάρι του Ταϊρι, ενώ την ίδια τύχη είχαν σουτ του Καρασαλίδη στο 28΄ και του Αναστασόπουλου στο 38΄. Στο ίδιο λεπτό είχαμε τη μεγάλη ευκαιρία για τη Νίκη, όταν ο Τζιώρας μόνος δεν κατάφερε να νικήσει τον Κοσίτσκι ο οποίος έπεσε σωστά και έδιωξε την μπάλα.
Έτσι φθάσαμε στο 41΄ όταν ο Μπακασέτας έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής, ο Ταΐρης προσπάθησε να μπλοκάρει χωρίς επιτυχία, αφού η μπάλα έφυγε από τα χέρια του και  κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 0-1.
Στο Β΄ ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε και οι καλές στιγμές ήταν πολύ λίγες. Στο 69΄ η Νίκη λίγο έλειψε να σκοράρει όταν πλασέ του Μουζακίτη περνά λίγο έξω από το δοκάρι του Κοσίτσκι, ενώ ο Αστέρας απαντά στο 77΄ με τον Μάσα, η κεφαλιά του οποίου φεύγει άουτ.
Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων από Λάθος του Καρασαλίδη, ο Μάσα πήρε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Ταΐρη για να κάνει το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Νίκη Βόλου (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Ταΐρης, Μαρινάκης, Τσουκάνης, Αργύρης (79΄ Νικλητσιώτης), Καρασαλίδης, Ίβενς, Μουζακίτης, Ροζέριο, Κοτσαρίδης (67΄ Μέτσε), Αναστασόπουλος (46΄ Κορέτα), Τζιώρας.
Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Κοσίτσκι, Λούι, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Κουρμπέλης, Τιέ Μπι (60΄ Μουνάφο), Μάσα, Φερνάντεθ (72΄ Τσοκάρης), Μπακασέτας (60΄ Ουσέρο), Πάρα.