Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Έκτακτο δελτίο καιρού από την ΕΜΥ

Κακοκαιρία δίχως τέλος δείχνουν τα νέα στοιχεία της ΕΜΥ. Mε νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού προειδοποιεί για έντονα φαινόμενα σε πολλές περιοχές της χώρας.

Η πρόβλεψη της ΕΜΥ για τα έντονα καιρικά φαινόμενα μέχρι και αύριο το βράδυ.

- Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που εκδηλώνονται σήμερα Δευτέρα (08-12-2014) στην Ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια, την Ανατολική και Νότια Πελοπόννησο θα συνεχιστούν κατά διαστήματα μέχρι τις βραδινές ώρες, ενώ είναι πιθανό να επηρεάσουν πρόσκαιρα και την Ανατολική Θεσσαλία.

- Τα έντονα φαινόμενα που εκδηλώνονται στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα συνεχιστούν μέχρι και τις πρωινές ώρες της Τρίτης.

- Οι παρατεταμένες βροχοπτώσεις που σημειώνονται στην Κεντρική - Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του Βόρειου Αιγαίου θα συνεχιστούν, ενώ θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Τα φαινόμενα τα όποια κατά τόπους θα είναι ισχυρά θα συνεχιστούν μέχρι και τις βραδινές ώρες της Τρίτης.

- Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν κατά τόπους από τις επόμενες ώρες και θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και αύριο Τρίτη.