Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Δριμύτατη καταγγελία του Αστέρα Δερβενίου: Αναγνωρίζουμε το λάθος το οποίο διαπράξαμε : ένα χωριό των 800 κατοίκων νίκησε τον μεγάλο ΠΑΣ Κόρινθος και μάλιστα με καθαρό σκορ 3-0 και με διαιτησία τουλάχιστον 70-30 εναντίον μας. Κάναμε λάθος κύριε Πρόεδρε της Ε.Π.Σ.Κορινθίας. Και στη συνέχεια κάναμε και δεύτερο λάθος. Νικήσαμε και τον Πέλοπα Κιάτου. Τα αναγνωρίζουμε και ζητάμε συγνώμη. -Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας, την αηδία μας και την οργή μας για την κατάντια του κορινθιακού ποδοσφαίρου. Περιμέναμε δίκαιη αντιμετώπιση από τους δύο κατ’ εξοχήν "καλύτερους" εκπροσώπους της κορινθιακής διαιτησίας στους τελευταίους αγώνες μας. Σας δηλώνουμε ότι είμαστε σε θέση να διαλύσουμε την ομάδα μας από μόνοι μας και δε χρειαζόμαστε τη δική σας σκανδαλώδη παρέμβαση... Επιθυμούσαμε το 50-50 σε όλους τους αγώνες μας. Επιθυμούσαμε το αυτονόητο. Αλλά φαίνεται πως δεν είστε ικανοί ή δε θέλετε να είστε ικανοί ούτε για τα αυτονόητα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Asteras Derveniou

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Αστέρα , θα θέλαμε να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας και να ευχαριστήσουμε δημόσια το διαιτητικό τρίο του αγώνα του Συλλόγου μας με τον Παννεμεατικό για την άψογη εκτέλεση των καθηκόντων τους.
Ίσως τα παραπάνω να είναι αρκετά για να σταματήσει το κυνήγι κατά του Συλλόγου μας που βρίσκεται σε εξέλιξη. Αναγνωρίζουμε το λάθος το οποίο διαπράξαμε : ένα χωριό των 800 κατοίκων νίκησε τον μεγάλο ΠΑΣ Κόρινθος και μάλιστα με καθαρό σκορ 3-0 και με διαιτησία τουλάχιστον 70-30 εναντίον μας. Κάναμε λάθος κύριε Πρόεδρε της Ε.Π.Σ.Κορινθίας. Και στη συνέχεια κάναμε και δεύτερο λάθος. Νικήσαμε και τον Πέλοπα Κιάτου. Τα αναγνωρίζουμε και ζητάμε συγνώμη.
Για άλλη μια αγωνιστική, στον αγώνα του Συλλόγου μας με τον Παννεμεατικό, γίναμε μάρτυρες μιας εχθρικότατης και προκλητικής διαιτησίας. Είναι η τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική που η ομάδα μας μένει με παίκτη λιγότερο, με μόνο την πρώτη από αυτές τις κόκκινες κάρτες να είναι δικαιολογημένη. Και εκτός του ότι παίξαμε στη Νεμέα με παίκτη λιγότερο για 75 λεπτά, αποβάλλεται στοχευμένα και δεύτερος παίκτης μας, για εσκεμμένο λέει πάτημα αντιπάλου. Έλα όμως που το βίντεο του αγώνα είναι αδιάψευστος μάρτυρας του συμβάντος και δεν αφήνει καμία αμφιβολία όχι για την πρόθεση του παίκτη μας, αλλά για την πρόθεση του διαιτητή και του βοηθού του. Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας, την αηδία μας και την οργή μας για την κατάντια του κορινθιακού ποδοσφαίρου. Περιμέναμε δίκαιη αντιμετώπιση από τους δύο κατ’ εξοχήν "καλύτερους" εκπροσώπους της κορινθιακής διαιτησίας στους τελευταίους αγώνες μας. 
Σας δηλώνουμε ότι είμαστε σε θέση να διαλύσουμε την ομάδα μας από μόνοι μας και δε χρειαζόμαστε τη δική σας σκανδαλώδη παρέμβαση. Το μόνο που επιθυμούσαμε κύριοι ήταν η δυνατότητα να διεκδικήσουμε κάτι, το οποίο μας είχε στερηθεί τόσο άγρια και στο παρελθόν. Επιθυμούσαμε να έχουμε τη δυνατότητα να φθάσουμε ως εκεί που θα μας επέτρεπαν οι δυνάμεις μας. Επιθυμούσαμε το 50-50 σε όλους τους αγώνες μας. Επιθυμούσαμε το αυτονόητο. Αλλά φαίνεται πως δεν είστε ικανοί ή δε θέλετε να είστε ικανοί ούτε για τα αυτονόητα.
Υ.Γ. 1: Ακόμα προσπαθούμε να βρούμε άκρη και να πάρουμε στα χέρια μας (ακόμα και να το αγοράσουμε) το βίντεο του αγώνα της 10ης αγωνιστικής στο Βέλο. Μας το αρνούνται προφασιζόμενοι κάθε λογής δικαιολογίες. Αναρωτιόμαστε τι είναι αυτό που δεν πρέπει να δούμε…
Υ.Γ. 2: Θεωρούμε πως τα μέλη της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ. Κορινθίας θα έχουν τη στοιχειώδη διακριτική ικανότητα και θα απορρίψουν όσα αναγράφονται στο ΦΑ πέρι της κόκκινης κάρτας του 89', με βάσει το βίντεο του αγώνα.

 ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ