Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Θρίλερ με αεροσκάφος της “Air Asia” που αγνοείται, με 162 επιβάτες. Μαρτυρίες για συντρίμμια στο νησί Μπελιτούνγκ. Την Δευτέρα θα συνεχιστούν οι έρευνες

B561DxoIQAAe7Ko Θρίλερ με αεροσκάφος της “Air Asia” στο οποίο επέβαιναν 162 επιβάτες και μέλη πληρώματος, και αγνοείται από τις πρώτες πρωινές ώρες.
Η πτήση έχασε επαφή πάνω από τον εναέριο χώρο της Ινδονησίας, και ενώ στην περιοχή επικρατούσαν άσχημες καιρικές συνθήκες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο αεροπλάνο επέβαιναν 157 πολίτες από την Ινδονησία, 3 από τη Νότια Κορέα, 1 από τη Σιγκαπούρη και ένας από τη Μαλαισία.
Για το συμβάν ενημερώθηκε και ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα. Πριν χαθεί το αεροσκάφος από τα ραντάρ, ο πιλότος είχε ζητήσει να ανέβει σε μεγαλύτερο ύψος, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ, υπάρχουν μαρτυρίες ότι βρέθηκαν συντρίμμια του αεροπλάνου στο νησί Μπελιτούνγκ, στα ανατολικά της Σουμάτρα. Οι αρχές της Ινδονησίας παραδέχτηκαν ότι μετά από τόσες ώρες, το αεροπλάνο δεν μπορεί πλέον να βρίσκεται στον αέρα, καθώς είχε λιγοστά καύσιμα.
Οι έρευνες διεκόπησαν λόγω του ότι έπεσε σκοτάδι, και θα συνεχιστούν αύριο.

ysterografa.gr