Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Στο Europa League «Ζωντανός» ο ΠΑΟΚ στη Φλωρεντία


Σε τροχιά πρόκρισης στο Europa League παρέμεινε ο ΠΑΟΚ, καθώς κατάφερε να φύγει αήττητος από τη Φλωρεντία (Φιορεντίνα – ΠΑΟΚ 1-1) κόντρα στη Φιορεντίνα και μάλιστα αν ήταν λίγο πιο τυχερός θα μπορούσε να είχε φύγει ακόμη και με το «διπλό» (ισοφαρίστηκε στο 88’ από εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 55’ ακυρώθηκε γκολ του Αθανασιάδη ως οφ σάιντ).
  Στο 81' ο Γκολάσα έκανε εξαιρετική ενέργεια από δεξιά, ελίχθηκε, πάσαρε στον Αθανασιάδη, ο οποίος εν συνεχεία έδωσε στον Μάρτενς που με κάτι σαν πλασέ έκανε το 1-0 για τον «δικέφαλο».
Η Φιορεντίνα αντέδρασε και κατάφερε έστω και με «στημένο» να ισοφαρίσει. Στο 88', λοιπόν, ο Πασκουάλ άφησε άγαλμα τον Γλύκο και έκανε το 1-1 που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα στο ματς.
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Ταταρουσάνου, Πασκουάλ, Γκονζάλο, Μπασάντα, Τόμοβιτς (85' Μπαμπακάρ), Λατσάρι (57' Μαρίν), Πιζάρο, Κούρτιτς, Βάργκας (70' Μπόρχα Βαλέρο), Κουαδράδο, Γκόμεζ.
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σπυρόπουλος (90' λ.τρ. Τζαβέλλας), Κατσικάς, Βίτορ, Κίτσιου, Τζιόλης, Τζανδάρης, Γκολάσα, Περέιρα (46' Μαντούρο), Σαλπιγγίδης (71' Μάρτενς), Αθανασιάδης.