Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Δοκιμασία για πρωτοπόρους στην Α2 Κορινθίας

 Δοκιμασία το Σαββατοκύριακο για δύο από τους τρεις πρωτοπόρους στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας Κορινθίας, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής.  Ενώ ο Ηρακλής Λεχαίου υποδέχεται στην έδρα του ( γήπεδο Αρχαίας Κορίνθου) τον ΑΟ Σολομού, Ολυμπιακός Άσσου και Δάφνη Εξαμιλίων δοκιμάζονται σε Σοφικό και Δερβένι με Πανσολυγειακό και Πανευρωστινιακό, αντίστοιχα, κόντρα σε ομάδες που θέλουν την νίκη για να ξεφύγουν μακριά από την επικινδυνη ζώνη.
Η αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει αύριο Σάββατο στις 3 το απόγευμα, στο Σοφικό με τον αγώνα Πανσολυγειακός - Ολυμπιακός Άσσου και στο γήπεδο της Κλένιας όπου η Πρόοδος Αγίου Βασιλείου υποδέχεται τον Αετό Κρυονερίου.
Η αγωνιστική συνεχίζεται την Κυριακή με τον Πανευρωστινιακό να υποδέχεται στο "Κώστας Βυζάς" , στο Δερβένι την εκ των πρωτοπόρων Δάφνη Εξαμιλίων, την ίδια ώρα που ο Ηρακλής Λεχαίου αντιμετωπίζει στην έδρα του τον ΑΟ Σολομού. Στο "Γιάννης Στέφας", στα Ίσθμια, ο Ισθμιακός στο τοπικό ντέρμπι αντιμετωπίζει την Περαχώρα, ενω στο Ζευγολοατιό η Δάφνη Πουλίτσας μάχεται τον Άρη Αρχαίας Κορίνθου. Στο Κιάτο η Θύελλα Κ. Διμηνιού αντιμετωπίζει τον Φωκά Αρχαίων Κλεωνών, ενώ τέλος το ντέρμπι της ουράς θα γίνει στη Ξυλοκέριζα ανάμεσα στον Σαρωνικό Γαλατακίου και τα Ταρσινά '97.

Η 5η αγωνιστική 
8-11-14 15:00 
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ - ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ
 9-11-14 15:00 
ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ
ΔΑΦΝΗ ΠΟΥΛΙΤΣΑΣ - ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ - ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ -ΤΑΡΣΙΝΑ '97
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ - ΑΟ ΣΟΛΟΜΟΥ 
ΘΥΕΛΛΑ Κ. ΔΙΜΗΝΙΟΥ -ΦΩΚΑΣ ΑΡΧ. ΚΛΕΩΝΩΝ