Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Αστέρας Δερβενίου: «ΔΕΝ εκφράζουν το Σύλλογό μας οι χυδαίες συμπεριφορές, οι βωμολοχίες και γενικότερα οι απαράδεκτες ενέργειες, που ξεφεύγουν του αθλητικού πνεύματος είναι ξένες πρακτικές για μας .ΔΕΝ μας αφορούν και ΔΕΝ τα θέλουμε στο γήπεδό μας. Όσοι από τους «φιλάθλους» αυτούς δεν αντέχουν να συμπεριφέρονται στο γήπεδό μας με κόσμιο τρόπο, ας διαλέξουν άλλα γήπεδα να ξεσπούν»


Aπό τη διοίκηση του Αστέρα Δερβενίου εξεδώδει η παρακάτω ανακοίνωση:
 
Με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν το Σάββατο 25/10/2014 στον αγώνα του Συλλόγου μας με τον ΠΑΣ Κόρινθος, το Δ.Σ. του Αστέρα ανακοινώνει στους φίλους του Συλλόγου αλλά και στους φιλάθλους της Κορινθίας τα παρακάτω :
ΔΕΝ εκφράζουν το Σύλλογό μας οι χυδαίες συμπεριφορές, οι βωμολοχίες και γενικότερα οι απαράδεκτες ενέργειες που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του εν λόγω αγώνα. Η ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο, οι τραμπουκισμοί εναντίον των αντιπάλων μας, οι παντός είδους χυδαίες βρισιές (ιδιαίτερα όταν στους τελευταίους αγώνες η καλή πορεία της ομάδας μας έχει προσελκύσει στο γήπεδό μας μητέρες που συνοδεύουν τα παιδιά τους και γυναίκες που έρχονται να θαυμάσουν την ομάδα μας) και γενικότερα οι ενέργειες που ξεφεύγουν του αθλητικού πνεύματος είναι ξένες πρακτικές για το Σύλλογό μας .
 Όλα τα παραπάνω ΔΕΝ μας αφορούν και ΔΕΝ τα θέλουμε στο γήπεδό μας. Ο Σύλλογός μας δεν έχει ανάγκη τέτοιων ακραίων συμπεριφορών για να κερδίσει τους αντιπάλους του μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα μας πρέπει να αφεθεί απερίσκεπτη και προσηλωμένη στους αγωνιστικούς στόχους της.
Οι φίλοι του Συλλόγου μας οφείλουν και πρέπει να προστατεύουν το Σύλλογό μας από τέτοιες συμπεριφορές, με την απομόνωση και την αποδοκιμασία των, ευτυχώς μετρημένων στα δάκτυλα του ενός χεριού, ατόμων που μόνο κακό προξενούν στην πορεία της ομάδας μας. 
Όσοι από τους «φιλάθλους» αυτούς δεν αντέχουν να συμπεριφέρονται στο γήπεδό μας με κόσμιο τρόπο, ας διαλέξουν άλλα γήπεδα να ξεσπούν και να εμφανίζουν σε αυτά τέτοιες εγωιστικές και απαράδεκτες συμπεριφορές.