Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Οι "καραμανλικοί" φλερτάρουν με τον Δένδια (που κατεβαίνει στη Β' Αθηνών)

Nikos-Dendias

Στο παρελθόν, δυσκολεύτηκε να εκλεγεί στη Βουλή, καθώς η μάχη του με τον Στέφανο Γκίκα στην Κέρκυρα έφτασε… στο εκλογοδικείο, σήμερα ωστόσο ο Νίκος Δένδιας έχει αποκτήσει πολιτική αυτοπεποίθηση για το μέλλον.
Ο Υπουργός Ανάπτυξης, μετά το πέρασμά του από το υπουργείο Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη, που του επέτρεψε να διευρύνει τον κύκλο των συνομιλητών του, φλερτάρει με την πτέρυγα των “καραμανλικών”, και ετοιμάζεται να δώσει τη μάχη στη Β’ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.
Ο ίδιος ο Νίκος Δένδιας άλλωστε ανακοίνωσε σήμερα στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ότι θα είναι υποψήφιος στη Β’ Αθηνών, ενώ στο παρασκήνιο παρατηρούνται κινήσεις κομματικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας για να τον στηρίξουν.
Μαζί του στο υπουργείο Ανάπτυξης άλλωστε πήρε τον στενό συνεργάτη του στο υπουργείο Δημοσίας Τάξεως, Πάτροκλο Γεωργιάδη, ο οποίος έχει εσωκομματικές αναφορές στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, και εκ των πραγμάτων κινείται “κυκλωτικά”, σε επίπεδο κομματικού μηχανισμού, για να ενισχύσει τις προοπτικές του Νίκου Δένδια στη δύσκολη Β’ Αθηνών.

ysterografa.gr