Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Μεταξύ Λεμεσού-Λάρνακας το Barbaros (video)

barbaros
Οι παράνομες ενέργειες του “Barbaros” ενισχύθηκαν σήμερα και από άλλη μία φρεγάτα του Πολεμικού ναυτικού της Τουρκίας την «Giresun», η οποία κατά πάσα πιθανότητα θ’ αντικαταστήσει την «Gelibolu», που συνοδεύει το ερευνητικό πλοίο, ενώ με την επιτήρηση του γεωτρύπανου της ENI/KOGAS Saipem 10000 στο οικόπεδο Ονασαγόρας έχει επιφορτιστεί η Κορβέτα «Bafra» Βουκλολίδα.
Όπως αναφέρει το sigmalive.gr το “Barbaros” συνεχίζει ακάθεκτο την πορεία του και αυτή την ώρα βρίσκεται μεταξύ Λάρνακας και Λεμεσού, με κατεύθυνση τη Λεμεσό, σε απόσταση περίπου 28 ναυτικών μιλίων από τη Λάρνακα και μεταξύ των οικοπέδων 2 και 1.
Η Αγκυρα πάντως φαίνεται να μην ενοχλείται καθόλου από τις στρατιωτικές ασκήσεις που πραγματοποιούν στην περιοχή Ρωσία και Ισραήλ. Να υπενθυμίσουμε ότι από χθες το πολεμικό ναυτικό της Ρωσίας μετά από άδεια που εξασφάλισε από την Κυπριακή Δημοκρατία, διεξάγει ασκήσεις με εκτόξευση ρουκετών στη θαλάσσια περιοχή κατά μήκος των ακτών της Συρίας, από τον Απόστολο Ανδρέα μέχρι την Αμμόχωστο και θα συνεχίσει τις ασκήσεις μέχρι την Πέμπτη.

Video

 

ysterograga.gr