Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Το τέταρτο «come back» του Μήτρογλου φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού και πάλι έπειτα από 10 μήνες, στο αποψινό ματς με τον ΟΦΗ !

Το τέταρτο «come back» του Μήτρογλου!
Με την αναμέτρηση της Κέρκυρας απέναντι στη Βέροια ανοίγει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ. Στις 18:15 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Νίκη Βόλου, ενώ το βράδυ (20:30) ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον ΟΦΗ, στην τελευταία «παράσταση» πριν την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στον Ολυμπιακό μπορεί τα νέα πρόσωπα να είναι πολλά, όμως αναμφίβολα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα επάνω του. Ο λόγος, βεβαίως, για τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος για τέταρτη φορά στην καριέρα του θα κάνει πρεμιέρα με τα «ερυθρόλευκα», φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού και πάλι έπειτα από 10 μήνες.

Ο «πιστολέρο» μετά την πρώτη του μεταγραφή στον Ολυμπιακό, πιτσιρικάς, τις επιστροφές του από τους δανεισμούς σε Πανιώνιο και Ατρόμητο, τώρα, ως δανεικός από τη Φούλαμ, μπαίνει στη μάχη για την ολική του επιστροφή ώστε να παρουσιαστεί και πάλι πανέτοιμος όσο πιο γρήγορα γίνεται.
Ο Μήτρογλου δεν θα είναι το μοναδικό νέο πρόσωπο, καθώς στο βασικό σχήμα αναμένεται να είναι τόσο ο Αυλωνίτης όσο και ο Μιλιβόγεβιτς. Μαζί με τους Ρομπέρτο, Σαλίνο, Αμπιντάλ, Μαζουάκου, Κασάμι, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Αφελάι αναμένεται να είναι στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού απόψε απέναντι στον ΟΦΗ.
Βεβαίως, δεν πρόκειται να είναι δοκιμή εν όψει Ατλέτικο, με τον Μίτσελ πάντως να δίνει χρόνο σε νέους παίκτες και να ψάχνει, ασφαλώς, και το αυτονόητο (το τρίποντο) για να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα.
Παράλληλα, θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν και οι Ελαμπντελαουί, Φουστέρ και Διαμαντάκος. Εκτός, όπως αναμενόταν, έμειναν οι Μποτία και Σιόβας, που πάντως προπονήθηκαν κανονικά, μαζί με τους Ντοσεβί, Φορτούνη, Εντινγκά, Μανιάτη (έκανε και πάλι ατομικό), Χουτετσιώτη και Γκαζαριάν.

Το πρόγραμμα (σ.σ. όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την NOVA) έχει ως εξής:

Σάββατο

Βέροια-Κέρκυρα 13/9 16:00
ΠΑΟΚ-Νίκη Βόλου 13/9 18:15
Ολυμπιακός-ΟΦΗ 13/9 20:30

Κυριακή

Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης 14/9 16:00
ΠΑΣ Γιάννινα-Ξάνθη 14/9 18:15
Ατρόμητος-Παναιτωλικός 14/9 18:15
Λεβαδειακός-Πανθρακικός 14/9 18:15
Καλλονή-Παναθηναϊκός 14/9 20:30
Εργοτέλης-Πλατανιάς 15/9 19:30