Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Ο,ΤΙ ΛΑΜΠΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ!

Την πτώση της Κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να επιθυμεί ο Υπουργός Μεταφορών κ. Χρυσοχοϊδης με την άμεση και πρώιμη εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Γιατί ένας Υπουργός επιθυμεί να απαλλαχθεί από τα καθήκοντά του, με τα οποία τον τίμησαν οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε. Το βέβαιο είναι ότι κ.Χρυσοχοίδης επιθυμεί το καλό της Πατρίδας. Βέβαια πώς επιτυγχάνεται το καλό της Πατρίδας όταν οι ξένοι μας αναβαθμίζουν και οι Έλληνες πολιτικοί επιδιώκουν την πολιτική αποσταθεροποίηση, είναι ένα ένα άλλο θέμα που δεν γνωρίζουμε αλλά πρέπει να μάθουμε.
Ο κ.Βενιζέλος που φέρει το όνομα του μεγαλύτερου πολιτικού που ανέδειξε η Ελλάδα στην νεώτερη Ιστορία της είναι ένα αμφιλεγόμενο ακόμα πολιτικό πρόσωπο. Είναι ο ίδιος που το 2011 σύμφωνα με την κυρίαρχη κοιινωνική πεποίθηση επίσπευσε τη χωρίς την έκφραση της λαϊκής βούλησης και συνεπώς αντισυνταγματική πτώση της Κυβέρνησης Παπανδρέου, Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, χωρίς ποτέ να αναλάβει την ευθύνη.
Με την ίδια κυρίαρχη κοινωνική πεποίθηση είναι ο ίδιος που συνδράμει ώστε η Ελλάδα να έχει πολιτική σταθερότητα, απαραίτητη για την οικονομική και κοινωνική ανάκαμψή της. Με την υπέυθυνη στάση του δε είναι πολύ πιθανό να αυξήσει και τα εκλογικά ποσοστά του ΠΑΣΟΚ στις επόμενες βουλευτικές κάλπες, συγκεντρώνοντας τους απογοητευμένους από τις πολιτικές κινήσεις και αντιφάσεις των κ.κ. Τσίπρα και Κουβέλη. Πολιτικοί που είναι αμφίβολο τι επιθυμούν οι ίδιοι για τον εαυτό τους και τη χώρα τους.
Ο κ.Χρυσοχοϊδης που περιέργως ακολουθεί τον κ.Καραμανλή στις φαεινές ιδέες της πρόκλησης πολιτικής κρίσης εκμεταλλευόμενος την αντικατάσταση του Προέδρου της Δημοκρατίας, ενός ανθρώπου που όφειλε να ενώνει τους Έλληνες και Ελληνίδες είναι βέβαιο ότι θα προσφέρει περισσότερα στην Πατρίδα και το Κόμμα του αν συνέχιζε να φτιάχνει δρόμους και μείωνε τα διόδια, ώστε οι Έλληνες, οι Ελληνίδες και τα παιδιά τους στο μέλλον να επικοινωνούν, να αναπτύσσονται και να χαίρονται τη ζωή με μεγαλύτερη ελπίδα και λιγότερη μιζέρια...
 
http://thedayaftergr.blogspot.gr